برش استاندارد استیک فیله
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سوران / 200 تا 250 گرم از مغز فیله گوساله بودن چربی افقی برش داده عمودی کوبیده شود تا بافت گوشت از بین رفته برای برش آسان باشد نحوه خواباندن استیک بعد از برش و کوبیدن در ظرفی استیل قرار دهید.
با روغن مایع نمک فلفل پیاز خرد شده فلفل دلمه ادویه بمدت 12 ساعت در یخجال قرار داده تا کاملا مزه دار شده و قابل استفاد شود
-
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷:۴۰
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/524747/