آموزش تهیه بقچه گوشت شرق آسیایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم:
آرد گندم -650 +/- گرم
روغن -2 قاشق غذاخوری
شکر -1 قاشق غذاخوری.
📌 مخمر خشک -15 گرم.
📌 نمک -1 قاشق چایخوری
📌 آب (گرم) -400 میلی لیتر.
آماده سازی:
آب گرم را در یک کاسه بریزید ، شکر ، مخمر ، حدود 150-200 گرم آرد را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و روش و بگیرید حدود 20-30 دقیقه جای گرمی بمونه.
سپس نمک ،
روغن اضافه کنید ، مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید ، به تدریج آرد اضافه کنید ، باید یک خمیر نرم و لطیف بدست آورید.
با درپوش آن را بپوشانید و در یک مکان گرم قرار دهید تا حدود 5/1 - 2
ساعت تا حجمش دو برابر بشه.
مواد گوشتی را از قبل سرخ کنید. خمیر را به اندازه نارنگی تقسیم کنید مواد گوشتی را وسطش بزارید و سرخ کنید.
منبع صفحه ashpazi_khalaghiat_honar
-
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱:۱۸
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/520587/