آریا بانو - آخرین خبر /این دسرو میتونید به صورت لیوانی یا تک نفره هم سرو کنید __موادلازم:شیر داغ ۳ پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی،شکر ۳ قاشق غذاخوری،پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری،بیسکوییت پتی بور ۱ بسته یا ۱۰۰گرم ،موز یک عدد ،وانیل به دلخواه ( بنظرم نیازی نداره)__شیر داغو شکر و ژلاتین و بیسکوییت و موز رو با هم خوووب میکس کنید تا صاف بشه بعد بریزین تو قالب و بزارین دو سه ساعت تو یخچال بمونه و بعد روشو با پودر کاکائو الک شده یا هرچیز دیگه ای تزیین کنید