دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴
خانه داری

ترشی رستورانی کلم بنفش

ترشی رستورانی کلم بنفش
آریا بانو - آخرین خبر / ترشی و چاشنی‌ها در کنار خیلی از غذاها رنگ‌و‌بوی دیگری به آن می‌دهد و به قول معروف اشتهای‌مان را باز می‌کند. اگر می‌خواهید یک شیشه ترشی ساده و خوشمزه ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / ترشی و چاشنی‌ها در کنار خیلی از غذاها رنگ‌و‌بوی دیگری به آن می‌دهد و به قول معروف اشتهای‌مان را باز می‌کند. اگر می‌خواهید یک شیشه ترشی ساده و خوشمزه داشته باشید که در کنار خیلی از غذاهای کبابی، سرخ‌شده و ماکارونی کاربرد داشته باشد وقتش است به سراغ ترشی کلم بنفش به سبک رستوران‌ها بروید.
 ​​​​​​​
مواد لازم:
کلم برگ بنفش: یک عدد کوچک
پساز قرمز: 3عدد کوچک
آ: یک لیوان
بازار
سرکه : 2 لیوان
نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک: به میزان لازم
نبات: یک تکه کوچک
طرز تهیه:
کلم‌ها را به صورت خلالی ریز کنید و بشویید. بعد هم در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن برود. حالا نوبت پوست گرفتن و شستن پیازهاست. پیازها را هم به صورت خلالی خرد کنید. بعد از این که کلم‌ها خشک شد پیاز و ادویه‌ها را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
 مواد آماده‌شده را در یک شیشه تمیز که از قبل آن را جوشانده‌اید و خشک شده است، بریزید. حالا نمک و یک تکه نبات را روی مواد بگذارید و با ترکیب آب و سرکه، شیشه ترشی را پر کنید. بعد از گذشت یک ساعت می‌توانید در شیشه را ببندید. ترشی شما ظرف چند روز آماده است.
نکته‌ها
*حواس‌تان باشد شیشه و در آن باید بعد از شستن به طور طبیعی خشک شوند تا ترشی‌تان کپک نزند. یعنی خشک کردن بلافاصله بعد از شستن شیشه اشتباه است.
*نبات برای گرفتن تیزی سرکه است و بهتر است از نبات ساده بدون طعم استفاده کنید.
*چهار روز بعد از بستن در شیشه ترشی و گذاشتن آن در دمای محیط می‌توانید از ترشی در کنار غذاهای محبوب خود استفاده کنید.
*بهتر است بعد از دو روز شیشه ترشی را داخل یخچال بگذارید تا رنگ آن حفظ شود و سیاه نشود.


نظرات شما