آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:__گوشت 500 گرم__پیاز 2 عدد(یکی برای گوشت،یکی برای رب)__فلفل سیاه 1/2 ق.چ__زردچوبه 1 ق.چ__چوب دارچین 1 عدد__رب گوجه 2 ق.غ__لپه خشک8 ق.غ__لیمو عمانی 4 عدد__زعفران دمکرده 2 ق.غ__سیبزمینی 1 عدد____نکات:توی خورش قیمه از اول آب کم بریزید،نیازی به آب زیاد نداره در حد 1 بند انگشت روی گوشت کافیه.__اگر لپه رو جدا بپزید عطر خورش بهتر میشه و رنگ خورش شفافتر و قشنگتر،لپه رو 2 ساعت خیس کنید،بین نیم ساعت تا 40 دقیقه بسته به جنس لپه جدا بپزید.__خیلیها دوست دارن توی قیمه چیزای معطر مثل گلاب،هل،گل سرخ و… بریزن.ولی من فقط زعفرون میریزم__به نظر من هرچی طعم و عطر سادهتر غذاهای ایرانی خوشمزه تر