- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر /حدود ۱۴ عدد خرما ¼ پیمانه کره بادامزمینی یا ارده دو مشت بادام یک مشت پسته ۲۵۰ گرم شکلات تلخ یا وگن برای ذوب کردن روش تهیه: ۱. هستهی خرماها را ...
آریا بانو - آخرین خبر /حدود 14 عدد خرما
¼ پیمانه کره بادامزمینی یا ارده
دو مشت بادام
یک مشت پسته
250 گرم شکلات تلخ یا وگن برای ذوب کردن
روش تهیه:
1. هستهی خرماها را دربیاورید.
2. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرماها را کف آن بچینید، سپس با انگشتها فشار دهید تا صاف و یکدست شوند.
3. کره بادامزمینی یا ارده را روی خرماها بریزید و پخش کنید.
4. پسته و بادام را اضافه کنید.
5. شکلات را ذوب کرده و روی مواد بریزید، به طوری که همه سطح را بپوشاند.
6. قالب را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که شکلات ببندد داخل یخچال بگذارید
7.یا سه ساعت بزارید توفریزر ترد تر میشه.
بازار ![]()
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...