آریا بانو - برترین ها / این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.
مواد لازم:
بامیه: 250 گرم گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط بادام هندی: 5 الی 10 عدد فلفل تند سبز: 1 عدد زنجبیل: ½ قاشق چایخوری سیر: 2 حبه کشک: 4 قاشق غذاخوری پیاز: 1 عدد بزرگ پودر گشنیز و زیره: 2 قاشق چای خوری زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری برگ گشنیز خرد شده: 1 و ½ قاشق غذاخوری روغن: 2 قاشق غذاخوری + 1و ½ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم

دستور تهیه:
1. بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز،
زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.

2. سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های 3 سانتیمتری نصف کنید. 1 و ½ قاشق غذاخوری
روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در
روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.
بازار


3. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.

4. 2 قاشق غذاخوری
روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد
پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز،
زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

5. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که
روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.

6. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

7. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

8. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.

9. سپس بگذارید به مدت 2 الی 3 دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.
10. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.
پ
-->