آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
مرغ: یک عدد
رزماری: یک شاخه
لیمو ترش: یک عدد
سیر: 2 حبه
نمک فلفل سیاه پاپریکا و ادویه دود: یک قاشق چایخوری
بازار 
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی کوچک: 4 عدد
پیاز کوچک: 4 عدد
فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد
جعفری: سه قاشق غذاخوری
اورگانو، فلفل سیاه، نمک: یک قاشق چایخوری
چیلی: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف استکان
سیر: دو حبه
نکات مهم:
خوابوندن مرغ توی آب و نمک باعث میشه بافت مرغ بعد از پخت ترد تر بشه.
دمای فر باید روی 180 درجه باشه و مدت زمان پخت حدوداً یک ساعت و نیمه.
بعد از پخت مرغ ده دقیقه اون رو برش نزنین تا آب میان بافتیش خارج نشه و مرغ نرم و آبداری داشته باشین