آریا بانو - آخرین خبر / در ادامه به دستور پخت 8 نوع پاستا با گوجه فرنگی اشاره خواهیم کرد:
1-پاستای تابستانی گوجه فرنگی و ریحان با سس دانه کاج
به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، در این غذا تمام طعمهای بدیع فصل تابستان به شکلی ساده و راحت ترکیب میشوند.
مواد مورد نیاز:
بازار 
4/3 قاشق چای خوری نمک
2/1 فنجان دانه کاج
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
225 گرم گوجه فرنگی رسیده با هسته گرفته شده و به تکههای 3 سانتی متری خرد شده
1 فنجان برگ ریحان تازه
2 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
1 حبه سیر بزرگ فشرده یا ریز رنده شده
4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده یا مقدار بیشتر در صورت نیاز
یک بسته پاستا بدون گلوتن یا غلات کامل، مانند پنه، اسپاگتی یا فتوچینی
مراحل پخت:
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. آب را با نمک کافی مزه دار کنید تا طعم آب ملایم و خوش طعم شود. در حالی که آب در حال به جوش آمدن است یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید. دانه کاج را درون آن ریخته و مرتب هم بزنید تا معطر و طلایی رنگ شود این کار را در حدود 5 دقیقه ادامه دهید. سپس آن را به غذاساز کوچک انتقال دهید و 3 قاشق غذاخوری روغن، آب لیمو و و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. ترکیبات را مخلوط کنید تا یکدست شود. (در روش دیگر، میتوانید از هاون برای خرد کردن دانههای کاج استفاده کرده و آن را آسیاب کنید تا حالت خمیری پیدا کند).
اگر میخواهید از غذاساز با اندازه معمولی استفاده کنید ممکن است لازم باشد مقدار را دو برابر کنید. در یک کاسه بزرگ گوجه فرنگیها و آب آن، ریحان، 2 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده، سرکه، سیر، 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. ترکیب را مزه کنید و در صورت نیاز با نمک و یا فلفل بیشتری مزه دار کنید.
در حین پختن پاستا آن را کنار بگذارید تا مرینیت شده و مواد به خوبی با یکدیگر آغشته شوند. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و طبق دستور روی بسته عمل کنید. پاستا را خوب آبکش کنید و به قابلمه برگردانید. سس دانه کاج را اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا به طور یکنواخت پوشش داده شود. پاستا را به کاسه گوجه فرنگی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. مزه آن را بچشید و در صورت نیاز با نمک و یا فلفل بیش تری مزه دار کرده و سرو کنید.
این غذا 400 کالری، 48 گرم کربوهیدرات، 21 گرم چربی، 8 گرم فیبر، 10 گرم پروتئین، 3 گرم چربیهای اشباع شده، 300 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.
2-پاستا با زیتون و لیمو
برای روزهای گرم این پاستا را با یک سس ساده بدون پخت و پز با گوجه فرنگی، زیتون، گیاهان، آب لیمو و روغن زیتون امتحان کنید. گرمای باقی مانده پاستا باعث لذیذ و ابریشمی شدن ظرف میشود. سسهای پاستای ساده و نپخته برای شامهای سریع و شبهای هفته عالی هستند.
مواد مورد نیاز:
500 گرم پاستا
3/2 فنجان زیتون بدون هسته و نصف شده
3/1 روغن زیتون فرابکر
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
500 گرم گوجه فرنگی خرد شده یا 1 تا 2 پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده
4 قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خرد شده به اضافه مقدار بیش تری برای طعم دادن
4/1 فنجان برگهای ریحان تازه یا جعفری تازه خرد شده
پنیر پارمزان یا فتای رنده یا خرد شده به میزان اختیاری و دلخواه
مراحل پخت:
یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. به اندازه کافی نمک اضافه کنید تا آب کمی شور شود سپس پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید. در همین حال، در یک کاسه کوچک زیتون، روغن زیتون، پوست لیمو و آب لیمو را به همراه نمک و فلفل با یکدیگر مخلوط کنید. سپس مواد را کنار بگذارید. در مرحله بعدی پاستا را آبکش کرده و در قابلمه برگردانید. مخلوط زیتون، گوجه فرنگی، پیاز قرمز و ریحان یا جعفری را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بچشید و در صورت نیاز روغن زیتون، نمک و یا فلفل بیشتری اضافه کنید. آن را به کاسههای جداگانه منتقل کنید و در صورت استفاده روی آن پنیر بریزید. غذا را بلافاصله سرو کنید.
این غذا 446 کالری، 61 گرم کربوهیدرات، 18 گرم چربی، 4 گرم فیبر، 11 گرم پروتئین، 3 گرم چربیهای اشباع شده، 323 میلی گرم سدیم و 5 گرم قند دارد.
3-بوکاتینی (اسپاگتی ضخیم) با شاهی و گوجه فرنگی
ساندویچ مورد علاقه خود را با این غذای سرشار از گوجه فرنگی تازه، شاهی و پانستا (بیکن صبحانه) به پاستا تبدیل کنید.
مواد مورد نیاز:
500 گرم اسپاگتی ضخیم (بوکاتینی)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
226 گرم پانستای ضخیم یا نازک برش داده شده و به قطعات 4 سانتی متری بریده شده
500 گرم گوجه گیلاسی تصف شده
141 گرم شاهی
نصف فنجان پنیر پکورینو رومانو
مراحل پخت:
یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. به آن سخاوتمندانه نمک بیافزایید! بوکاتینی را به آب در حال جوش اضافه کنید حرارت را کم نموده و طبق دستور بسته آن را بپزید. نصف فنجان از آب پاستای در حال جوشیدن را نگه دارید. سپس پاستا را آبکش کنید.
در مرجله بعد در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط روغن را به میزانی حرارت دهید تا بدرخشد. پانستا را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه مرتبا هم بزنید تا چربی شروع به سفت شدن کند و گوشت کمی قهوهای و تا حدودی ترد شود. گوجه فرنگیها را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید. آن را حدود 15 دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید تا گوجه فرنگیها فرو بریزند و مایع داخل تابه به یک سس غلیظ تبدیل شود. .
حرارت را به میزان لازم کم کنید تا سس به آرامی بجوشد. آن را بچشید و در صورت نیاز با نمک مزه دار کنید. حرارت را خاموش کنید و در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سس گرم بماند. بوکاتینیها را به ماهیتابه انتقال دهید و با سس ترکیب کنید. شاهی را به تعداد انگشتان دست اضافه کنید و حدود 1 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. غذا را به صورت گرم سرو کنید و بر روی آن پنیر بریزید.
این غذا 500 کالری، 62 گرم کربوهیدرات، 45 میلی گرم کلسترول، 19 گرم چربی، 3 گرم فیبر، 22 گرم پروتئین، 6 گرم چربیهای اشباع شده، 1270 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.
4- پاستا با نخود فرنگی، ذرت و پنیر بز
ترکیب گوجه فرنگی گیلاسی آبدار، نخود فرنگی و ذرت در این پاستا طعمی تابستانی به آن میبخشد. در آن بجای پنیر بز میتوانید از پنیر ریکوتا و یا یک مشت پارمزان رنده شده استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
500 گرم پاستا
113 گرم پنیر بز تازه شور خرد شده
1 پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده
226 گرم نخود فرنگی خرد شده
3 بلال ذرت خرد شده (یک تا نصف فنجان)
پوست ریز رنده شده لیمو و آب یک لیموی کوچک
1 فنجان برگ نعناع یا ریحان تازه (بسته به ذائقه)
مراحل پخت:
یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. به اندازه کافی نمک اضافه کنید تا طعم آن کمی شور شود (پنیر بز نیز شوری را اضافه میکند). پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و طبق دستور بسته بندی بپزید.
حدود یک فنجان از آب پاستای در حال پخت را نگه دارید. پاستا را آبکش کنید. پاستا را به قابلمه برگردانید پنیر بز را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و در صورت نیاز یک یا دو قطره از آب پاستای نگهداری شده را اضافه کنید تا پنیر بز تا نیمه آب شود. گوجه فرنگی، نخود فرنگی، ذرت، پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید و به آرامی هم زدن را ادامه دهید تا پنیر بز کاملا ذوب شود و روی پاستا را بپوشاند.
پاستا باید خامهای باشد، اما خیلی تند نباشد. حرارت باقی مانده پاستا سبزیها را گرم میکند، اما آن را نمیپزد. نعنا را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. مزه آن را بچشید و در صورت تمایل با نمک و فلفل مزه دار کنید. روی پاستا را با نعنا یا ریحان تزئین کرده و سرو نمایید.
این غذا 389 کالری، 69 گرم کربوهیدرات، 9 میلی گرم کلسترول، 6 گرم چربی، 6 گرم فیبر، 16 گرم پرتئین، 3 گرم چربیهای اشباع شده، 136 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.
5- پاستا با سوسیس، گوجه فرنگی و بادمجان
این غذا با سوسیس به همراه گوجه فرنگی و بادمجان بسیار لذیذ است.
مواد مورد نیاز:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
2 پیمانه گوجه گیلاسی
1 پیاز قرمز کوچک ریز خرد شده
نصف قشق چایخوری نمک دریایی
340 گرم سوسیس
500 گرم بادمجان پوست کنده و به شکل مکعبهای 10 سانتی متری برش داده شده
4/1 فنجان آب یا در صورت نیاز بیشتر
500 گرم پاستای شکل دار برای مثال فوسیلی
4/3 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
نصف فنجان بزرگ ریحان
نحوه پخت:
در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا روغن، گوجه فرنگی، پیاز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بپزید فقط یک یا دو بار هم بزنید تا گوجه فرنگیها شروع به ترکیدن کنند. پس از 5 تا 7 دقیقه در قابلمه را بردارید. سوسیس را اضافه کرده وبگذارید 3 دقیقه بپزد. بادمجان را هم بزنید. آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پاستا جوز هندی و فلفل را هم بزنید. در را بر روی قابلمه قرار داده و حرارت را کم کنید وبگذراید بپزد. گهگاهی آن را هم بزنید و بگذارید به آرامی بپزد. این کار را 10 تا 12 دقیقه ادامه دهید. اگر غذا شروع به خشک شدن کرد هر بار 4/1 فنجان آب بیش تری اضافه کنید.
مزه غذا را بچشید و در صورت تمایل با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید سپس ریحان را به آن بیافزایید. غذا را آماده سرو نمایید و روی آن روغن زیتون بیش تری بپاشید و با پنیر و برگهای ریحان سرو کنید.
این غذا 357 کالری، 48 گرم کربوهیدرات، 23 میلی گرم کلسترول، 13 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 11 گرم پروتئین، 5 گرم چربیهای اشباع شده، 325 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.
6-پاستا با پنیر فتای پخته شده
گوجه فرنگی گیلاسی تازه، سیر، روغن زیتون و پنیر فتا در فر مخلوط میشوند و یک سس خامهای تشکیل میدهند که روی پاستای مورد علاقه تان را میپوشانند.
مواد مورد نیاز:
200 گرم پنیر فتا
2 پیمانه یا 500 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
4 حبه سیر از طول نصف شده
نصف فنجان روغن زیتون فرابکر
نمک به مقدار لازم
نصف قاشق چایخوری تکههای فلفل قرمز له شده
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
340 گرم پاستای ترجیحا شکل دار
برگ ریحان تازه برای سرو
مراحل پخت:
در یک ظرف پخت 22 در 33 سانتی متری گوجه فرنگی، سیر و 4/1 فنجان روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری نمک بر روی آن بپاشید. پنیر فتا را در وسط گوجه فرنگیها و سیر قرار دهید. روغن زیتون باقی مانده را روی آن بپاشید و فلفل قرمز را روی آن قرار داده و کمی فلفل سیاه بر روی آن بپاشید. حدود 40 دقیقه تا زمانی که سیر نرم شده و پوست گوجه فرنگیها بترکند در فر قرار دهید.
در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستور بسته بپزید. یک فنجان آب پاستای در حال پخت را نگه داشته و سپس پاستا را آبکش کنید. سپس پنیر فتا و گوجه فرنگی را از فر درآورده با چنگال له کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سس را با پاستا مخلوط کنید و اگر کمی خشک به نظر میرسد آبی که از پاستای در حال جوشیدن نگه داشته بودید را در صورت نیاز به آن اضافه کنید. مزه غذا را بچشید و در صورت تمایل با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. پس از سرو بر روی آن برگ ریحان بریزید.
این غذا 718 کالری، 66 گرم کربوهیدرات، 44 میلی گرم کلسترول، 40 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 19 گرم پروتئین، 12 گرم چربیهای اشباع شده، 596 میلی گرم سدیم و 8 گرم قند دارد.
7-پاستای گوجه فرنگی با ریحان و اسفناج
تنها چیزی که برای این شام بسیار ساده نیاز دارید یک قابلمه و 30 دقیقه زمان است. رب گوجه فرنگی طعم غلیظ و پیچیدهای به این پاستا میدهد.
مواد مورد نیاز:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 پیاز متوسط زرد خرد شده
یک قوطی رب گوجه فرنگی
2 حبه سیر خرد شده یا ریز رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
4 فنجان آب یا آب سبزیجات بدون نمک
500 گرم پاستای شکل دار
226 گرم (یک دسته) اسفناج خرد شده
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
500 گرم گوجه فرنگی کوچک
1 فنجان (28 گرم) برگ ریحان تازه تقریبا خرد شده
تا 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
مراحل پخت:
روغن و سپس پیاز را حرارت دهید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا محتویات آن نرم شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی تیرهتر و غلیظتر شود. این کار را 4 تا 5 دقیقه انجام دهید. سپس سیر و نصف قاشق چایخوری نمک و شکر را اضافه کرده و 15 تا 30 ثانیه هم بزنید تا معطر شود. آب یا آب گوشت را اضافه کنید حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و بگذارید بجوشد و خوب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی در مایع حل شود.
پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا نچسبد. روی آن را بپوشانید و حرارت را کم کنید. اگر ماهی تابه خشک به نظر میرسد مقداری آب گوشت یا آب اضافه کنید. سپس اسفناج را اضافه کنید روغن زیتون بیش تری بریزید و غذا را با نصف قاشق چایخوری نمک باقیمانده و مقدار بیش تری فلفل سیاه مزه دار کنید. یک تا دو دقیقه غذا را بپزید. سپس گاز را خاموش کنید و گوجه فرنگی و ریحان را به هم بزنید تا مخلوط شوند. پس از سرو روی آن تکههای فلفل قرمز خرده شده را بریزید.
این غذا 367 کالری، 71 گرم کربوهیدرات، 0 میلی گرم کلسترول، 4 گرم چربی، 6 گرم فیبر، 14 گرم پروتئین، 1 گرم چربیهای اشباع شده، 461 میلی گرم سدیم و 10 گرم قند دارد.
8- پنه با سس گوجه فرنگی تازه، اسفناج و فتا
این غذای تابستانی از گوجه فرنگیهای فصلی بهره میبرد و برای کسانی که به دنبال یک غذای سریع و خوش طعم هستند مناسب است.
مواد مورد نیاز:
2 قاشق غذاخوری سیر و روغن موسیر
گوجه فرنگی رسیده، هسته گرفته و به قطعات 3 سانتی متری بریده شده
5 فنجان (141 گرم) اسفناج
340 گرم پاستای پنه گندم کامل یا بدون گلوتن
113 گرم پنیر فتای خرد شده (1 فنجان) به صورت تقسیم شده
2 قاشق غذاخوری نعناع تازه یا پونه کوهی خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نصف قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
مراحل پخت:
در یک ماهیتابه 30 سانتی متری روی حرارت متوسط، روغن را حرارت دهید تا براق شود. گوجه فرنگیها را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه بپزید تا شکل خود را از دست بدهند. اسفناجها را اضافه کرده و بهم بزنید. حدود 2 دقیقه این کار را ادامه دهید. در همین حین یک قابلمه بزرگ آب نمک را بگذارید تا بجوشد. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته آن را بپزید. نصف فنجان از آب پاستای در حال جوشیدن را نگه دارید. سپس پاستا را آبکش کرده و به قابلمه بازگردانید.
4/3 فنجان پنیر فتا، نعناع، آبلیمو، نمک و فلفل را داخل سس بریزید. سس را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. مزه غذا را بچشید و در صورت نیاز با نمک و فلفل بیش تری مزه دار کنید و در صورت تمایل به مقدار کافی از آب پاستای در حال جوشیدن به آن اضافه کنید تا قوام سس تنظیم شود. 4/1 فنجان باقی مانده فتای باقی مانده را روی پاستا ریخته و غذا را داغ سرو کنید.
این غذا 519 کالری، 77 گرم کربوهیدرات، 25 میلی گرم کلسترول، 16 گرم چربی، 13 گرم فیبر، 20 گرم پروتئین، 6 گرم چربیهای اشباع شده، 6 گرم سدیم، 658 میلی گرم سدیم و 13 گرم قند دارد.