- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
شنبه ۷ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: آرد سفید ۴۵۰ گرم پودرکاکائو ۵۰ گرم شکر ۲۰ گرم شیر۳۰۰ گرم کره ۵۰ گرم مخمر ۵ گرم نمک ۵ گرم نوتلا و میوه و مارشمالو برای تاپینگ دمای ۲۲۰ ...
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد سفید 450 گرم
پودرکاکائو 50 گرم
شکر 20 گرم
شیر300 گرم
کره 50 گرم
مخمر 5 گرم
نمک 5 گرم
نوتلا و میوه و مارشمالو برای تاپینگ
دمای 220 حدود 8 تا 10 دقیقه کافیه
استراحتش هم 2 ساعت به بالا تو یه جای خنک عالیه
بازار ![]()
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...