پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

اگر متولد دهه شصتی، این نون بولکی رو به یاد داری

اگر متولد دهه شصتی، این نون بولکی رو به یاد داری
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: آرد نان فانتزی ۳۰۰ گزم آب ۲۰۰ گرم نمک ۶ گرم مخمر فوری ۳ گرم شکر ۶ گرم بازار مراحل و نکات - ترکیب آب و ارد و ۱ ساعت استراحت - ۲ ق غذاخوری ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد نان فانتزی 300 گزم
آب 200 گرم
نمک 6 گرم
مخمر فوری 3 گرم
شکر 6 گرم
بازار
مراحل و نکات
- ترکیب آب و ارد و 1 ساعت استراحت
- 2 ق غذاخوری از آب رو برای حل کردن نمک و شکر و مخمر نگه میداریم
- مخمر و شکر رو اول با خمیر مخلوط می‌کنیم و بعد نمک و به صورت تا زدن خمیر رو مخلوط میکنیم
- دوباره 10 دقیقه استراحت و 3 تا چانه 150 گرم میگیریم و باز 10 دقیقه استراحت
- رول میکنیم و اینبار 1 ساعت تا 2 ساعت بسته به دمای خانه استراحت میدیم
- فر رو از 1 ساعت مونده به پخت روشن میکنیم
- خمیرهارو به کمک یه تخته اردپاشی روی ورق نسوز منتقل میکنیم، حتما درز رولها‌ زیر باشه و زمانی که به فر منتقل کردیم با اسپری اب و تامین رطوبت اولیه رنگ نون‌هامون خیلی قشنگ میشه
- بعد از 13 تا 15 دقیقه در فر 240 درجه نان بولکی امادت‌ست حتما بعد خنک شدن برش بدید و میل کنید


نظرات شما