آریا بانو - آخرین خبر / چند تا نکته ریز که خیلی موثره
1 . از بادمجان قلمی و کوچک استفاده کنید.
2. بادمجان را درسته سرخ کنید.
3. یک برش تا وسط بادمجان بزنید برای نفوذ بهتر نمک و مغز پخت شدن در هنگام سرخ کردن.
4. نمک فراوان بزنید تا جذب بیشتر آب بادمجان را داشته باشیم. اصلی ترین دلیل جذب روغن همین آب بادمجان هست.
5. روغن حتما داغ باشه
بازار 
از نظر من نمک هیچ تاثیری در تلخیگیری نداره بادمجانی که تلخه، تلخه
برای نچسب کردن ظروف استیل یا روحی ابتدا باید ظروف شما به داغترین حالت ممکن برسه از تست قطره اب استفاده کنید و بعد کمی ذوغن بزنید تمام سطح ظرف و بگیره و بعد به نقطه دود رسید زیرش و خاموش کنید و روغن و با دستمال پاککنید. ظروف شما تا زمانیکه شسته نشه نچسب شدن .