آریا بانو - خراسان / اگر به دنبال یک خوراکی شیرین هستید که به عنوان میان وعده با یک فنجان چای نوش جان کنید، ما به شما یک کوکی فوقالعاده را پیشنهاد میکنیم. ارده یک خوراکی بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالاست که شاید خیلیها علاقهای به مصرف آن به تنهایی ندارند اما استفاده از این ماده غذایی در یک شیرینی میتواند افراد را ترغیب به خوردن آن کند تا از خواصش محروم نشوند. پس اگر میخواهید کوکی ارده بپزید با ما همراه شوید.
مواد لازم
مغز گردو: یک دوم پیمانه
مغز بادام: یک دوم پیمانه
کنجد: به میزان دلخواه
ارده: یک چهارم پیمانه
بازار ![]()
عسل: یک سوم پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن می کنیم تا با دمای 170درجه سانتیگراد گرم شود. نیمی از مغز گردو و بادام را داخل خردکن می ریزیم تا کاملا پودر شود. در یک کاسه دیگر ارده و عسل را مخلوط میکنیم و در ادامه مغزهای پودر شده را به آن اضافه میکنیم. وقتی یک خمیر سفت درست شد آن را به تکههای گرد اندازه گردو در میآوریم و در کنجد
می غلتانیم و در سینی که ورق نسوز داخل آن انداختیم میچینیم. شیرینیهای گرد را پهن میکنیم. در نهایت با یک وردنه یا فشار دست آن را پهن میکنیم.
سینی کوکی را داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد طبقه وسط میگذاریم و بعد از 10 دقیقه
کوکی های خوشمزه ما است. دقت کنید بیش از این زمان داخل فر نماند همین که طلایی شود کافی است. بعد از اینکه کوکیها را از فر درآوردید، اجازه دهید خنک شود و بعد آن را از فر جدا کنید. نوش جان.