آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای خمیر:
آب گرم 375 گرم
مخمر فوری 6 گرم
روغن زیتون 15 گرم
شکر 15 گرم
آرد 600 گرم
بازار 
نمک 12 گرم
همه رو قاطی کن، خوب ورز بده تا یه خمیر نرم و لطیف بشه.
2 ساعت استراحت بده، بعدش چونههای 125 گرمی بگیر، روشو بپوشون و نیم ساعت دیگه استراحت بده.
سس مخصوص:
پوره گوجه 2 پیمانه
سیر 3 حبه
نصف پیاز
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز یه پینچ
آویشن نصف قاشق چایخوری
ریحون تازه یه دسته
1. پیازو یه تفت کوچیک بده، سیر رو اضافه کن.
2. پوره گوجه رو بریز، ادویهها رو بزن، 20 دقیقه روی حرارت کم بپز.
3. آخر سر ریحون رو اضافه کن، اگه سس خیلی غلیظه یه کم آب بریز.
حالا وقت مچاله کردن پنیره!
1. خمیر رو پهن کن، سس بزن.
2. یه لایه پنیر، کلی پپرونی، دوباره یه لایه پنیر!
3. یه طرف خمیر رو تا کن، لبههاشو خوب ببند که پنیر فرار نکنه.
4. رومال تخممرغ بزن، سه تا خط روش بنداز (اختیاری).
5. بفرست فر 200 درجه، 15-20 دقیقه تا روش طلایی بشه