آریا بانو
طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر و راز و رمز جا افتادن آن
جمعه 2 مهر 1400 - 23:54:38
آریا بانو - آش رشته به عنوان یک غذای اصلی یا یک پیش غذای کامل و خوشمزه در سفره ایرانی‌ها جایگاه ویژه ای دارد. این پیش‌غذای خوشمزه و سریع را به راحتی می‌توان در منزل طبخ کرد. اما در صورتی که مراسم یا مهمانی دارید با تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر با ما همراه باشید تا با مقدار مواد این آش خوشمزه و طرز تهیه و نکات پخت آن آشنایی کامل داشته باشید.
طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر
مواد اولیه برای 30 نفر
سبزی آش4 کیلو
کشک350 گرم
سیر5 حبه
لوبیا قرمز700 گرم
عدس700 گرم
نخود400 گرم
لوبیا چیتی100 گرم
کشک350 گرم
ادویه، نمک و فلفلبه میزان لازم
رشته1500 گرم
نعنا4 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم
مواد اولیه برای 40 نفر
سبزی آش4 کیلو و نیم
کشک350 گرم
سیر5 حبه
لوبیا قرمز700 گرم
عدس700 گرم
نخود400 گرم
لوبیا چیتی100 گرم
ادویه، نمک، فلفلبه میزان لازم
رشته1500 گرم
نعنا4 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم
مواد اولیه برای 50 نفر
سبزی آش5 کیلو
کشک500 گرم
سیر5 حبه
لوبیا قرمز700 گرم
عدس700 گرم
نخود400 گرم
لوبیا چیتی100 گرم
ادویه، نمک و فلفلبه میزان لازم
رشته2 کیلو
نعنا5 قاشق غذاخوری
آردبه میزان لازم

برای تهیه آش رشته اول از همه باید حبوبات خود را آماده کنید.
طرز پخت حبوبات آش
24 ساعت قبل از تهیه آش رشته حبوبات خود را بپزید تا معده شما اذیت نشود. بهتر است در این زمان چند بار آب حبوبات خود را عوض کنید. سپس آن‌ها را با آب تازه بپزید و کنار بگذارید. به این نکته دقت داشته باشید که عدس زودتر از سایر حبوبات می‌پزد، بنابراین لازم نیست زمان زیادی را صرف پختن آن کنید.
طرز تهیه آش رشته
بهتر است برای تعداد 30، 40 و 50 نفر یک قابلمه بزرگ برای آش خود در نظر بگیرید.
قابلمه خود را آب کنید و روی حرارت بگذارید. سبزی های آش رشته را که از قبل آماده کرده بودید، درون قابلمه ریخته و بگذارید سبزی کمی بپزد. سپس حبوبات از قبل پخته شده را به سبزی خود اضافه نمایید و بگذارید به خوبی پخته شود. در این مرحله، رشته ها را 3 قسمت کنید و به درون قابلمه خود بریزید. پیاز داغ ها را درون قابلمه بریزید. (پیاز داغ به جا افتادن و خوشمزه تر شدن آش کمک می‌کند.) مقداری ادویه به آش خود اضافه کنید، سپس زیر حرارت را کم کرده و اجازه دهید آش شما جا بیفتد. می‌توانید یک تابه بردارید، 2 قاشق روغن در آن بریزید و مقداری نعنا خشک به روغن خود اضافه کنید. سپس نعنا خشک ها را برای تزیین آش رشته خود استفاده کنید. بعد از پخت آش آن را در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را با کشک، نعنا خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید. آش رشته شما آماده است. نوش جان

آریا بانو


نکات مهم
برای خوشمزه و مقوی شدن آش رشته خود، بر حسب ذائقه خود می‌توانید از آب قلم گوساله پخته شده استفاده کنید. دقت داشته باشید، وقتی روی آش را لعابی رقیق فرا گرفت، آش شما جاافتاده و قابل سرو است. اگر تعداد نفرات بیشتر یا کمتری برای مراسم خود در نظر گرفتید، با توجه به تعداد نفرات مواد را ضرب و تقسیم کنید. هرگز حین پخت آش کشک را اضافه نکنید زیرا جوشیدن آن به همراه آش هم طعم کشک را خراب می‌کند و هم باعث بریده شدن کشک می‌شود. نمک را بعد از اینکه کشک و رشته را اضافه کردید به مقدار لازم به آش بزنید زیرا کشک و رشته هر دو شور هستند و افزودن نمک قبل از این دو می‌تواند باعث شور شدن آش گردد.
سخنی با خوانندگان
امیدوارم این آش خوش طعم و لذیذ را برای دورهمی ها و مراسم های خود تدارک ببینید و از طعم لذیذ و بی نظیر آن در کنار دوستان و خانواده خود لذت ببرید. در صورتی که تعداد میهمان‌های شما کمتر از 30 تا 40 نفر است، پیشنهاد می‌کنیم بسته به تعداد نفرات طرز تهیه آش رشته برای 15 و 20 نفر و یا تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر را مطالعه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/668659/طرز-تهیه-آش-رشته-برای-30،-40-و-50-نفر-و-راز-و-رمز-جا-افتادن-آن
بستن   چاپ