آریا بانو
6 دستور تهیه فیلینگ کیک که طعم کیک های شما را متفاوت می کند
پنجشنبه 1 مهر 1400 - 12:58:24
آریا بانو - رسپی چند مدل فیلینگ جذاب کیک و شیرینی
اصطلاح فیلینگ کیک به معنی پر کردن لایه های کیک است ، شما می توانید از انواع کرم، خامه و مربا و شکلات و میوه برای فیلینگ کیک استفاده کنید و در صورت تمایل روی کیک را خامه کشی کنید ، گاناش بزنید یا این که با پودر شکر و میوه کیک را تزئین کنید. 
اصطلاح فیلینگ کیک (به انگلیسی : Filling Cake ) به معنی پر کردن بین لایه های کیک با خامه یا کرم است که به نام خامه کشی کیک هم شناخته می شود البته می توانید از فیلینگ کیک فقط برای پر کردن بین لایه ها استفاده کنید و روی کیک را کرم یا خامه نکشید یا این که موادی میانی را کاملا متفاوت از موادی که قرار از روی کیک بکشید انتخاب کنید به عنوان مقال وسط کیک را با کرم یا خامه پر کنید و روی کیک را با گاناش شکلاتی و انواع میوه ها یا حتی پودر قند. شما می توانید انواع کیک خانگی از جمله کیک اسفنجی ، کیک شکلاتی یا کیک شیفون را با استفاده از انواع فیلینگ کیک ، تبدیل به یک کیک خوشمزه و مجلسی کنید. 
قبلا در مقاله آموزش تزیین و خامه کشی کیک خانگی ، روش خامه کشی و فیلینگ کیک خانگی را به شما آموزش داده ایم در این مقاله قصد داریم طرز تهیه و انواع رسپی هایی که می توانید برای فیلینگ کیک استفاده کنید را به شما آموزش دهیم. 
فیلینگ پنیری
مواد لازم فیلینگ پنیری
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه230 گرم
پودر شکر4 پیمانه
کره115 گرم
عصاره وانیل2 قاشق چایخوری

آریا بانو

طرز تهیه فیلینگ پنیری
معمولا کیک های ردولویت و کیک هویج را با فیلینگ پنیری پر کرده و تزئین می کنند. 
برای شروع کار تمام مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. 
پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا روان و یکدست شود. 
وقتی پنیر خامه ای کمی هوادهی و سبک شد کره مکعبی خرد شده را اضافه کنید. 
حدود 5 دقیقه کرم را بزنید تا یکدست شود.
حین هم زدن عصاره وانیل را اضافه کنید. 
کرم هایی که دیواره ظرف چسبیده اند را تمیز کنید دو به وسط ظرف بیاورید و پودر شکر را اضافه کرده با سرعت کم به هم زدن ادامه دهید. 
هر بار فقط نصف پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم یکدست شود. 
بعد از اتمام پودر شکر ، سرعت هم زدن را بالا ببرید تا کرم کاملا حالت فرمی بگیرد و جای پره های همزن رویش باقی بماند.
این مقدار فیلینگ پنیری برای فیلینگ و فراستنیگ یک کیک 24 سانتی متری کافی است. 
فیلینگ کیک شکلاتی
مواد لازم فیلینگ کیک شکلاتی
شیر1 پیمانه
پودرکاکائو1 ق غ
نشاسته2 ق غ
آرد1 ق غ
شکر5 ق غ
زرده تخم مرغ1عدد
وانیل1٫2 ق چ
کره50 گرم

آریا بانو

طرز تهیه فیلینگ کیک شکلاتی
آرد و نشاسته را مخلوط کرده به شیر اضافه کرده هم بزنید یکدست شود و گلوله ای در آن باقی نماند. در صورت نیاز از صافی رد کنید و سگس روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. 
زرده تخم مرغ ، شکر ، پودر کاکائو را هم بزنید یکدست شود سپس حین هم زدن به شیر اضافه کنید و در آخر وانیل را هم اضافه کنید. 
به هم زدن ادامه دهید تا کرم شکلاتی کاملا غلیظ شود. 
کره را اضافه کرده مخلوط کنید و از وی حرارت بردارید و کناری بگذارید خنک شود و وسط کیک را با این کرم شکلاتی پر کنید. 
فیلینگ کیک با گاناش
مواد لازم فیلینگ کیک با گاناش
خامه صبحانه200 گرم
کره20 گرم
شکلات تلخ خرد شده250 گرم

آریا بانو

طرز تهیه فیلینگ کیک با گاناش
خامه صبحانه کره نرم شده را در قابله ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دید تا به نقطه جوش برسد و از دور شروع به ریز جوش زدن کند. 
کرم را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. 
حرارت را خاموش کرده و شکلات را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا ذوب شده و یکدست شود. 
روی قابلمه را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و سپس به مدت 15 دقیقه بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد و با همزن برقی هم بزنید تا سبک شود. 
گاناش را در قیف با سر ماسوره شکوفه ریخته و بین لایه های کیک را گانش بزنید و روی کیک را با توت فرنگی تزئین کنید.
فیلینگ کیک بدون خامه
مواد لازم فیلینگ کیک بدون خامه
شیر1 پیمانه
پودر شکر یا قند2 پیمانه
شیر خشک قنادی1 پیمانه
وانیل1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو تلخ1 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه

آریا بانو

طرز تهیه فیلینگ کیک بدون خامه
اگر این کرم شکلاتی را با روغن مایع درست کنید با این که قابلیت ماسوره زدن دارد ولی بعد از مدتی فرم خود را از دست می دهد بنابراین اگر میخواهید از ماسوره برای تزئین کیک استفاده کنید روغن مایع را با کره ذوب شده که از حرارت افتاده است جایگزین کنید. 
شکر و وانیل را مخلوط کرده و شیر را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. 
شیر خشک و پودر کاکائو را مخلوط نموده و مایع قبلی را کم کم به این مواد اضافه کرده هم بزنید تا کاملا روان و یکدست شود. 
حین هم زدن روغن را هم کم کم اضافه کنید.
کرم را در یک ظرف شیشه ای دردار در یخچال بگذارید تا سرد شده و خودش را بگیرد. 
اگر می خواهد کرم شکلاتی تلخ داشته باشید مقدار شکر را کمتر کنید. 
فیلینگ کیک تولد با طعم موکا
مواد لازم فیلینگ کیک تولد با طعم موکا
کره200 گرم
آرد5 قاشق غذاخوری
خامهنصف لیوان
شیرنصف لیوان
پودر قند2 لیوان
نسکافه (پودر)4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
توت فرنگی (برای تزیین)به میزان لازم
شکلات تخته ای برای تزئینبه میزان لازم

آریا بانو

طرز تهیه فیلینگ کیک تولد با طعم موکا
آرد را دو بار الک کنید و شیر را کم کم اضافه کرده هم بزید یکدست شود. 
خامه و پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. 
مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا کاملا غلیظ شود ، مراقب باشید کرم نجوشد.
قابلمه را کناری بگذارید تا خنک شود.
کره که به دمای اتاق رسیده و نرم شده را به مدت 2 دقیق با همزن بزنید سپس مخلوط پودر قند و نسکافه را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا سبک شود. 
مخلوط کره را به مواد قابلمه که کاملا خنک شده است اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود.
کرم را 15 – 2 دقیقه در یخچال بگذارید خودش را بگیرد.
شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و توت فرنگی ها را داخل شکلات بزنید و روی توری سیمی بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. 
بعد از خنک شدن کرم و کیک ، کیک را از وسط برش زده و داخلش را با کرم موکا پر کنید و سپس تمام سطح کیک تولد را با کرم موکا بپوشانید و صاف کنید و نیم ساعت در فریزر بگذارید سرد شود سپس شکلات تخته ذوب شده که از حرارت افتاده را روی کیک بریزید و با توت فرنگی های شکلاتی رویش را تزئین کنید. 

آریا بانو

فیلینگ کیک با ژله
طرز تهیه فیلینگ کیک با ژله
برای فیلینگ کیک ژله ای ، از قالب هایی استفاده کنید که 2 سانت از قالب کیک کوچکتر باشند. 
کف و دیواره های قالب را با پلاستیک فریزر بپوشانید و از مایع ژله به قطر 2 – 3 سانتی متر داخل قالب بریزید و به مدت 8 ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید خودش را بگیرید. 
مایع فیلینگ کیک با ژله باید غلیظ تر از مایع ژله معمولی باشد مثلا اگر در دستور پشت بسته نوشته شده است 2 لیوان آب ، شما فقط 1 و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید. 
بین لایه های کیک ، لایه ژله را قرار دهید و با ماسوره دور تا دور ژله را خامه کشی کنید.
در صورت تمایل می توانید یک لایه نازک خامه هم بین لایه کیک و ژله بکشید.
برای روی کیک هم ژله را درست وسط کیک قرار داده و دور تا دورش را با ماسوره ستاره و با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید. 
نکات لازم برای فیلینگ کیک
شما با انواع خامه و کرم و میوه های مختلف می توانید کیک را فیلنیگ کنید. 
قبل از فیلینگ کیک ، باید با استفاده از چاقی دندانه دار و بلند مخصوص برش کیک و نان ، کیک را به تعداد لایه دلخواه و مساوی برش بزنید. 
اگر روی کیک پف کرده و گنبدی شکل شده بود ، قسمت برجسته را برش بزنید تا سطح کیک کاملا صاف شود. 
اگر میخواهید کارتان راحت تر و ساده تر پیش برود حتما از یک پایه گردان برای زیر کار استفاده کنید. 
کیک شما قبل از فیلینگ باید کاملا سرد شده باشد. 
قطر لایه های کیک حداقل باید 5 سانت باشد.
بعد از تمام خامه کشی باید کیک دوباره در یخچال قرار بگیرد.
برای وسط کیک می توانید از ژله و مربا و گردو وحلقه های موز یا برش های میوه برای خوشمزه تر شدن استفاده کنید. 
حتما از خامه فرم گرفته برای فیلینگ کیک استفاده کنید. 
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/667620/6-دستور-تهیه-فیلینگ-کیک-که-طعم-کیک-های-شما-را-متفاوت-می-کند
بستن   چاپ