آریا بانو - واویشکا بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدا شمال
ایران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا بوقلمون در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه بوقلمون 500 گرم گوجه فرنگی 8 عدد متوسط
پیاز 4 عدد متوسط سیر 2 حبه غوره بی دانه ½ فنجان کره 50 گرم فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و
روغن به مقدار کافی طرز تهیه واویشکا بوقلمون مرحله اول برای تهیه واویشکای بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا کف های روی سطح آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم. مرحله دوم توجه داشته باشید جوشاندن گوشت بوقلمون فقط برای گرفتن طعم و بوی زهم آن است و نمی خواهیم آنرا بپزیم. در ادامه گوشت بوقلمون را آبکشی می کنیم، سپس به صورت تکه های کوچک مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم. مرحله سوم در این مرحله
پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی
روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر و
پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شوند. مرحله چهارم پس از اینکه سیر و
پیاز سرخ شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا
عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سینه بوقلمون خرد شده را به همراه کره، دارچین و پاپریکا به تابه می افزاییم. مرحله پنجم گوشت بوقلمون را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود، سپس غوره را اضافه می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم یا با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس با دیگر مواد ترکیب می کنیم. مرحله ششم در این مرحله درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه گوشت بوقلمون به خوبی پخت و واویشکا به
روغن افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا
برنج سرو می کنیم.
واویشکا بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدا شمال
ایران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا بوقلمون در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر |
سینه بوقلمون | 500 گرم |
گوجه فرنگی | 8 عدد متوسط |
پیاز | 4 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
غوره بی دانه | ½ فنجان |
کره | 50 گرم |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه واویشکا بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه واویشکای بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا کف های روی سطح آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید جوشاندن گوشت بوقلمون فقط برای گرفتن طعم و بوی زهم آن است و نمی خواهیم آنرا بپزیم. در ادامه گوشت بوقلمون را آبکشی می کنیم، سپس به صورت تکه های کوچک مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله
پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی
روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر و
پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه سیر و
پیاز سرخ شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا
عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سینه بوقلمون خرد شده را به همراه کره، دارچین و پاپریکا به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
گوشت بوقلمون را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود، سپس غوره را اضافه می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم یا با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه گوشت بوقلمون به خوبی پخت و واویشکا به
روغن افتاد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا
برنج سرو می کنیم.