آریا بانو
آموزش تهیه شیرینی هندی «لدوی»
دوشنبه 29 شهريور 1400 - 08:31:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / شیر نیم گرم یا 200 گرم 
آرد سوجی : یک لیوان یا 170 گرام
روغن 
مسکه یا رو غن زرد : سه قاشق چایخوری
هل 
کشمش 
بادام 
پسته 
بادام هندی
100 گرام شکر پودر شده 
دوقاشق غذاخوری ناریال یا نارگیل

http://www.banounews.ir/fa/News/665891/آموزش-تهیه-شیرینی-هندی-«لدوی»
بستن   چاپ