آریا بانو
آموزش تهیه کیک گلابی بدون فر
چهارشنبه 24 شهريور 1400 - 21:22:23
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 4-6نفر
1 و ½ پیمانه آرد
2/3 پیمانه شکر
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه ماست (من ⅓ پیمانه شیر ریختم)
2 عدد تخم مرغ
3 عدد گلابی کوچک
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق چای خوری پودر دارچین
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قابل حذف)
1/4 قاشق چای خوری وانیل
نمک 1 پنس (پنس=مابین دو انگشت)
مراحل
آرد سفید + بکینگ پودر + نشاسته ذرت + نمک رو مخلوط و 3 بار الک‌ کردم.
گلابی هارو پوست گرفتم و به آرد آغشته کردم، آرد اضافیش رو تکوندم.
من توی قابلمه پختم کیک رو که زیرش رو روشن کردم تا گرم بشه.
تخم مرغ + شکر + وانیل رو 5دقیقه با همزن برقی زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه.
به ترتیب روغن و شیر (یا ماست) رو اضافه و در حد مخلوط شدن همزن رو روشن کردم.
مواد خشک رو کم کم اضافه و با لیستک مخلوط کردم. مواد کیک رو به دو قسمت تقسیم کردم.
 به یک قسمت مخلوط پودر دارچین + پودرکاکائو + 2ق.غ شیر رو زدم و با لیستک مخلوط کردم.
کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم، مواد ساده رو کاملا کف قالب پهن کردم، لایه بعدی مواد کاکائویی رو ریختم و همه جای قالب پهن کردم‌.
گلابی هارو داخل مواد کیک فرو کردم، ⅔ گلابی هارو باید مواد بگیره و فقط ⅓ اون بیرون بمونه که اونم بعد از پخت و پف کردن کیک مخفی میشه😉
روی کیک رو هم خلال پسته پاشیدم، میتونید خلال بادام، کنجد یا گردو خرد شده بریزید.
دوتا قالب شیرینی نخودچی کف قابلمه گذاشتم و قالب لوف رو روش گذاشتم به مدت 1ساعت کیکم پخت.
❤در فر یا توستر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 45-50 دقیقه میشه پخت.
بفرمایین🥰

http://www.banounews.ir/fa/News/663905/آموزش-تهیه-کیک-گلابی-بدون-فر
بستن   چاپ