آریا بانو
طرز تهیه کوکو ماش
چهارشنبه 24 شهريور 1400 - 03:02:18
آریا بانو - کوکوی ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که در تهیه آن به سلیقه خود می توانیم از مواد متنوعی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ماش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر ماش 1 پیمانه سیب زمینی 1 عدد بزرگ هویج 1 عدد پیاز 1 عدد تخم مرغ 2 تا 3 عدد آرد نخودچی 4 قاشق غذاخوری گشنیز 1 قاشق غذاخوری جعفری 1 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی طرز تهیه کوکو ماش مرحله اول برای تهیه کوکو ماش مجلسی ابتدا ماش را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم و به اندازه ای روی آن آب اضافه می کنیم که سطح آب بالاتر از سطح ماش ها باشد. پس از اینکه ماش ها را به خوبی خیساندیم، آنها را آبکشی می کنیم. مرحله دوم در این مرحله ماش را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس دو پیمانه آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا ماش به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزد و به خوبی نرم شود. در ادامه ماش پخته شده را آبکشی می کنیم. مرحله سوم ماش را باید کنار بگذاریم تا به خوبی خنک شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیب زمینی را به همراه سیر، پیاز و هویج رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم و به کاسه حاوی ماش اضافه می کنیم. مرحله چهارم در این مرحله گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه تخم مرغ، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. مرحله پنجم حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به تابه اضافه می کنیم، سپس با پشت قاشق روی سطح آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم. مرحله ششم حالا صبر می کینم تا زیر کوکو به خوبی سرخ شود، سپس آنرا به آرامی بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود. در پایان کوکوی ماش را در یک ظرف مناسب می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

کوکوی ماش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که در تهیه آن به سلیقه خود می توانیم از مواد متنوعی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ماش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
ماش1 پیمانه
سیب زمینی1 عدد بزرگ
هویج1 عدد
پیاز1 عدد
تخم مرغ2 تا 3 عدد
آرد نخودچی4 قاشق غذاخوری
گشنیز1 قاشق غذاخوری
جعفری1 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه کوکو ماش
مرحله اول
برای تهیه کوکو ماش مجلسی ابتدا ماش را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم و به اندازه ای روی آن آب اضافه می کنیم که سطح آب بالاتر از سطح ماش ها باشد. پس از اینکه ماش ها را به خوبی خیساندیم، آنها را آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ماش را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس دو پیمانه آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا ماش به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزد و به خوبی نرم شود. در ادامه ماش پخته شده را آبکشی می کنیم.
مرحله سوم
ماش را باید کنار بگذاریم تا به خوبی خنک شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیب زمینی را به همراه سیر، پیاز و هویج رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را می گیریم و به کاسه حاوی ماش اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه تخم مرغ، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به تابه اضافه می کنیم، سپس با پشت قاشق روی سطح آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم.
مرحله ششم
حالا صبر می کینم تا زیر کوکو به خوبی سرخ شود، سپس آنرا به آرامی بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگر آن نیز به خوبی سرخ شود. در پایان کوکوی ماش را در یک ظرف مناسب می کشیم و به همراه نان سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/663112/طرز-تهیه-کوکو-ماش
بستن   چاپ