آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه «خورش نعناع جعفری‌»؛ خوش عطر و خوشمزه
چهارشنبه 24 شهریور 1400 - 2:44:46 AM
آریا بانو - ایران بانو / در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش نعناع جعفری‌ آشنا کنیم.
مواد لازم
▪ گوشت‌: نیم کیلو
▪ نعناع و جعفری‌: یک کیلو
پیاز بزرگ‌: یک عدد
▪ آب لیمو یا آب غوره‌: دو لیوان‌
▪ روغن، نمک و فلفل‌: به مقدار لازم‌
▪ رب گوجه فرنگی‌: یک قاشق غذاخوری‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا گوشت‌های تکه شده را بپزید و سپس به‌آن نعناع جعفری ریزخرده شده را که قبلا تفت‌داده‌اید اضافه کنید و به همراه پیاز داغ به گوشت‌اضافه کنید و آن‌گاه به آن آب لیمو (آب غوره)، نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنید، زمانی که‌خورش شما جا افتاد، آن را از روی حرارت‌بردارید. خوشمزگی این خورش به ترشی آن‌است، از این رو پیشنهاد می‌شود که آب غوره‌ خورش شما را ترش‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند، گفتنی است که بادمجان سرخ شده هم می‌توانید به خورش اضافه کنید چرا که بادمجان‌ها، به خود ترش مزگی می‌گیرند، از این رو بسیارخوشمزه می‌شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/663067/غذای-اصلی--طرز-تهیه-«خورش-نعناع-جعفری‌»؛-خوش-عطر-و-خوشمزه
بستن   چاپ