آریا بانو
بامیه هندی خانگی
چهارشنبه 17 شهريور 1400 - 10:56:13
آریا بانو - خراسان / بامیه هندی خانگی
مواد لازم
 آرد سفید -یک پیمانه
تخم مرغ - 2 عدد
آب -یک پیمانه
کره - یک هشتم پیمانه
شربت - به میزان لازم
وانیل - نوک قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر - یک قاشق چای‌خوری
 مواد لازم برای تهیه شربت
شکر-2 پیمانه
آب - 2 پیمانه
آب‌لیمو - 2 قاشق غذاخوری
گلاب - یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ -2 قاشق غذاخوری
گلوکز - یک قاشق غذاخوری
چطور بپزیم:
1- آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، کره و شربت را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید.
2- بکینگ پودر را با آرد مخلوط و به یک باره به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا مانند حلوا جمع شود.
3-5 دقیقه بعد از جمع شدن آن به هم زدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
4- تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا یکدست شود سپس در قیف بریزید.
5- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بامیه را به شکل دلخواه تان مثلا حلقه ای روی سینی فر در آورید و به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است بگذارید.
6- در قابلمه ای کوچک به اندازه ای که بامیه در آن شناور شود روغن بریزید و دو طرف بامیه ها را در آن سرخ کنید و سپس 2 دقیقه داخل توری بگذارید تا روغن اضافه شان کشیده شود.
7- بامیه ها را در شربت ولرم قرار دهید تا مزه دار شود.
8-برای تهیه شرب مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاورد.

http://www.banounews.ir/fa/News/657414/بامیه-هندی-خانگی
بستن   چاپ