آریا بانو
فالوده خمیره کرمانی برای روزهای داغ تابستان
جمعه 22 مرداد 1400 - 20:53:33
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / در کرمان قدیما توی بازار کرمان، این فالوده رو به صورت یه تیکه فالوده و مقداری یخ و شربت داخل کاسه چینی میزاشتن، بعد مشتری خودش با قاشق شروع به خرد کردن نشاسته ها میکرده و بعد میل میکرده. برای همین از جلوی مغازه ها که رد میشدی، صدای تق تق برخورد قاشق به کاسه ها فضا رو پر کرده بوده
مواد لازم :
نشاسته ١ لیوان
آب ٨ لیوان
مواد شربت :
شکر ٢ لیوان
آب ١ لیوان
گلاب (یا عرق نعناع، عرق بیدمشک) نصف لیوان
طرز تهیه :
نشاسته رو با ١ لیوان آب مخلوط میکنیم.٧ لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد.نشاسته حل شده رو اضافه و سریع هم میزنیم تا مایع یکدست بشه. حرارت رو ملایم کرده و حدود ٢٠ دقیقه مواد رو مرتب هم میزنیم تا بوی خامی نشاسته از بین بره.مواد رو به صورت نازک در ظرف میریزیم،نشاسته که کمی خودش رو گرفت، کمی آب سرد آروم روشون ریخته (حدود ١سانت آب رو نشاسته بمونه) و ظرف رو داخل یخچال میزاریم.
یکی دو ساعت بعد با چاقو نشاسته ها رو برش میدیم و با شربت، یخ و کمی آب سرد سرو میکنیم.
اگه دوست داشتین مثل من فالوده رنگی درست کنین، مواد رو که از روی حرارت برداشتین سه قسمت کنین. من به یک قسمت زعفران دم کرده، به یک قسمت آب لبو و یک قسمت رو گذاشتم ساده بمونه.
برای درست کردن شربت، شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه بعد گلاب رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم.
نکته :
فالوده کرمانی دو نوعه، یکی که دونه های نشاسته هست و یکی دیگه فالوده خمیره که تیکه های نشاسته داره و فرقشون در مقدار آب استفاده شده هست.
‼️هر دو نوع هم اصالتا فقططط مال کرمانه نه یزد یا هر جای دیگه‼️
ویدئو از: saeede_paz

http://www.banounews.ir/fa/News/641938/فالوده-خمیره-کرمانی-برای-روزهای-داغ-تابستان
بستن   چاپ