آریا بانو
طرز تهیه محلبی نسکافه
جمعه 22 مرداد 1400 - 02:59:57
آریا بانو - محلبی ترکیهر‌ای از محبوب‌ ترین خوراکی ‌ها در ترکیه محسوب می ‌شود. روی این دسر شیرین و خوش طعم با انواع شربت‌ ها وآجیل تزئین می ‌شود. محلبی به شیوه‌ای دیگر در کشور های عربی نیز رواج دارد. همچنین محلبی بسیار شبیه فرنی ایرانی است. در واقع یک دسر بر پایه شیر و آرد و نشاسته است که در کلیه این مناطق تهیه می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی نسکافه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم محلبی نسکافه شیر 3 لیوان نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری سر پر شکر 5 الی 6 قاشق غذا خوری نسکافه فوری 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه 100 گرم طرز تهیه محلبی نسکافه مرحله اول برای تهیه محلبی خوشمزه و مخصوص با طعم نسکافه در ابتدای کار، شیر، نشاسته، شکر و پودر نسکافه را درون یک قابلمه می ریزیمف سپس با هم مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم روی حرارت و مدام هم می‌ زنیم تا غلیظ شود. مرحله دوم پس از اینکه مایه دسر کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت برداشته، سپس خامه صبحانه را اضافه می‌ کنیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم، ماسه دسر را سریع هم می ‌زنیم تا خامه صبحانه درون مواد به طور کامل حل شود. مرحله سوم دوباره مواد را به مدت یک دقیقه روی حرارت گذاشته و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت بر می‌ داریم و دسر را در ظرف سرو می ‌ریزیم. کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می‌ گذاریم تا کمی ببندد و خنک شود. سپس آن را تزیین و سرو می‌ کنیم.

محلبی ترکیهر‌ای از محبوب‌ ترین خوراکی ‌ها در ترکیه محسوب می ‌شود. روی این دسر شیرین و خوش طعم با انواع شربت‌ ها وآجیل تزئین می ‌شود. محلبی به شیوه‌ای دیگر در کشور های عربی نیز رواج دارد. همچنین محلبی بسیار شبیه فرنی ایرانی است. در واقع یک دسر بر پایه شیر و آرد و نشاسته است که در کلیه این مناطق تهیه می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی نسکافه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم محلبی نسکافه
شیر3 لیوان
نشاسته ذرت3 قاشق غذا خوری سر پر
شکر5 الی 6 قاشق غذا خوری
نسکافه فوری1 قاشق غذا خوری
خامه صبحانه100 گرم
طرز تهیه محلبی نسکافه
مرحله اول
برای تهیه محلبی خوشمزه و مخصوص با طعم نسکافه در ابتدای کار، شیر، نشاسته، شکر و پودر نسکافه را درون یک قابلمه می ریزیمف سپس با هم مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم روی حرارت و مدام هم می‌ زنیم تا غلیظ شود.
مرحله دوم
پس از اینکه مایه دسر کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت برداشته، سپس خامه صبحانه را اضافه می‌ کنیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم، ماسه دسر را سریع هم می ‌زنیم تا خامه صبحانه درون مواد به طور کامل حل شود.
مرحله سوم
دوباره مواد را به مدت یک دقیقه روی حرارت گذاشته و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت بر می‌ داریم و دسر را در ظرف سرو می ‌ریزیم. کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می‌ گذاریم تا کمی ببندد و خنک شود. سپس آن را تزیین و سرو می‌ کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/641626/طرز-تهیه-محلبی-نسکافه
بستن   چاپ