آریا بانو
4 روش خشک کردن توت فرنگی در منزل با رنگ قرمز جذاب
پنجشنبه 14 مرداد 1400 - 09:50:09
آریا بانو - ستاره / طریقه خشک کردن توت فرنگی در فر، ماکروفر و آفتاب بسیار ساده است. توت فرنگی خشک شده قرمز و زیبا، نیازمند دانستن یکسری ترفند است که در این مطلب به آن اشاره شده است.
توت فرنگی ها از جمله مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین و محتوای فیبر بالا هستند، که به تنظیم قند خون و ثابت نگه داشتن آن کمک می کنند. اگر به دنبال خشک کردن توت فرنگی در خانه هستید و می خواهید چیپس توت فرنگی قرمز و خوشرنگی داشته باشید، در این مطلب راز و رمز خشک کردن توت فرنگی را بخوانید.
1. خشک کردن توت فرنگی در آفتاب
برای تهیه چیپس توت فرنگی با استفاده از آفتاب، شما باید روزی را انتخاب کنید که هوا کاملا صاف و آفتابی باشد. (حداقل برای 3 روز)
توت فرنگی ها را به ضخامت 3 میلیمتر برش زده و آنها را درون یک سینی که کمی آن را چرب کرده اید، با فاصله بچینید.
سپس سینی توت فرنگی را زیر نور مستقیم آفتاب قرار داده و در طول روز سعی کنید، با حرکت سایه و نور آفتاب، سینی را دقیقا به زیر نور هدایت کنید.
شب‌ها سینی را به داخل خانه بیاورید تا خنکی هوا باعث برگشتن رطوبت به توت فرنگی‌ها نشود.
همچنین هر روز چیپس های توت فرنگی را زیر و رو کنید تا به ظرف نچسبند.
بعد از 2 تا 3 روز چیپس توت فرنگی شما آماده است. (اگر در طی این مدت تعدادی از آنها زودتر خشک شدند، آنها را از بقیه جدا کرده و منتظر نمانید همه آنها با هم خشک شوند.)
آنها را درون ظرف در بسته تمیز و خشک، نگهداری کنید.

آریا بانو


2. روش خشک کردن توت فرنگی در فر
در این روش شما در عرض 4-5 ساعت توت فرنگی خشک شده خواهید داشت.
برای این کار ابتدا دم توت فرنگی را گرفته و آنها را یکدست ورقه ورقه کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و ورقه های توت فرنگی را با فاصله درون سینی بچینید.
سپس فر را روی دمای 60 تا 80 درجه گرم کنید و درب آن را به اندازه 3-4 سانتیمتر باز بگذارید تا رطوبت تبخیر شده، خارج شود.
سینی توت فرنگی را درون فر قرار دهید تا کم کم توت فرنگی ها خشک شده و حالت چرمی به خوب بگیرند. (این کار حدودا 3-4 ساعت زمان لازم دارد.)
درجه حرارت را زیاد نکنید؛ این کار باعث تیره شدن توت فرنگی ها خواهد شد.
وقتی توت فرنگی ها آب خود را از دست دادند، آنها را درون سینی خشکی ریخته و 24 ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید.
سپس آنها را جمع کرده و درون ظرف شیشه ای خشک و در بسته ای نگهداری کنید.

آریا بانو


3. طریقه خشک کردن توت فرنگی در ماکروفر
روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر، آن است که از حالت یخ زدایی (defrost) استفاده کنید.
توت فرنگی های ورقه شده را روی صفحه تمیز و خشک شده ماکروفر با فاصله بچینید. (یا از ورقه سیلیکون مخصوص ماکروفر استفاده کنید.)
پس از 30 تا 40 دقیقه، چیپس های توت فرنگی حالت خشک و چرمی به خود می گیرند، در این مرحله آنها را از ماکروفر خارج کرده و درون فضای آشپزخانه به مدت 5-6 ساعت نگهداری کنید.
سپس آنها را درون ظرف در بسته و تمیزی نگهداری کنید.

آریا بانو


4. طریقه خشک کردن توت فرنگی در میوه خشک کن
دمای میوه خشک کن را روی 57 درجه سانتیگراد (135 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
ورقه های توت فرنگی را درون طبقات دستگاه بچینید.
دستگاه را روشن کنید و حداقل 8 ساعت به آنها زمان دهید تا خشک شوند.
میوه های مختلف، زمان های متفاوتی برای خشک شدن در دستگاه می طلبند؛ برای مثال آلبالو، حدودا 48 ساعت زمان نیاز دارد تا در دستگاه خشک شود.
پس از آنکه توت فرنگی ها خشک شدند، سینی ها را درون فضای آشپزخانه به مدت 3 ساعت نگه دارید تا رطوبت باقیمانده حذف شود.
سپس آنها را درون ظرف تمیز و خشک نگهداری کنید.
سخن آخر
محتوای پلی فنول بالای توت فرنگی می تواند با جلوگیری از ساخت پلاکت و کاهش فشار خون از طریق مکانیزم های ضد التهابی، خطر بیماریهای قلبی عروقی را نیز کاهش دهد. همچنین فیبر و پتاسیم موجود در توت فرنگی به سلامت قلب کمک می کند.
امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. شما می توانید نحوه خشک کردن سیب، خشک کردن کیوی و نحوه خشک کردن موز را نیز در ستاره بیاموزید. سوالات و نظرات خود را در پایین همین مطلب با ما در میان بگذارید.

http://www.banounews.ir/fa/News/637515/4-روش-خشک-کردن-توت-فرنگی-در-منزل-با-رنگ-قرمز-جذاب
بستن   چاپ