آریا بانو
گران ترین سیب زمینی سرخ کرده دنیا: یک پرس 5 میلیون تومان
پنجشنبه 14 مرداد 1400 - 02:50:36
آریا بانو - روزیاتو / رستورانی در نیویورک سیب زمینی سرخ کرده 200 دلاری سرو می‌کند. رئیس فدرال رزرو که همیشه مترصد نشانه‌های تورم است باید سری به محله‌ی آپر ایست سایدِ منهتن بزند. در آنجا رستورانی هست که یک پرس سیب زمینی سرخ‌کرده را 200 دلار می‌فروشد و بدین ترتیب همه‌ی تعاریف موجود از غذای لاکچری را به هم می‌ریزد!
رستوران «سرندیپیتی 3» همین الآن هم رکورددار گران‌قیمت‌ترین برگر (295 دلار) و گران‌ترین بستنی ساندی (1000 دلار) است. این شاهکار در کتاب رکوردهای گینس هم به ثبت رسیده است. از 13 جولای به این طرف، این سیب زمینی‌های سرخ کرده رسما گرانترین‌های دنیا بوده‌اند.
جو کالدرون، مدیر نوآوری و سرآشپز رستوران، می‌گوید: «سرندیپیتی حقیقتا مکان شاد و سرزنده‌ای است. مردم به اینجا می‌آیند تا جشن بگیرند و گاهی از واقعیت‌های زندگی فرار کنند.»
این سیب زمینی‌ها ابتدا برای کنده شدن پوست، در سرکه جوشانده می‌شوند. سپس دو بار در روغن غاز خالص ـ و نه روغن معمولی ـ سرخ می‌شوند تا حدی که بیرون‌شان ترد و سوخاری و درون‌شان نرم و پنبه‌ای شود.

آریا بانو

بعد روی سیب زمینی‌ها طلای خوراکی پاشیده می‌شود و با نمک ترافل و روغن ترافل، طعم‌دار می‌شوند. سپس در یک بشقاب کریستال، در کنار یک گل ارکیده، برش‌های باریک قارچ ترافل، و دیپ پنیر مورنی سرو می‌شوند. در سس هم ترافل ـ که نوعی قارچ فصلی کمیاب است ـ استفاده می‌شود.
فردریک شونکیورت، سرآشپز اجرایی رستوران، می‌گوید: «در اینجا ستاره‌ی اصلی ترافل است.» همانند بسیاری از رستوران‌های دیگر، رستوران سرندیپیتی هم مدتی به خاطر همه‌گیری کرونا بسته شد و کالدرون و شونکیورت فکر کردند که این سیب زمینی‌های لاکچری راه خوبی برای اعلام بازگشت‌شان خواهد بود.

آریا بانو

و البته این سیب زمینی‌ها جواب هم داده‌اند. یک لیست انتظار 8 تا 10 هفته‌ای برای این سیب زمینی‌ها وجود دارد و مردم برای امتحان‌شان صف بسته‌اند. کالدرون می‌گوید: «این یک سال و نیم اخیر برای همه سخت بوده است. حالا وقت این است که کمی خوش بگذرانیم.»

http://www.banounews.ir/fa/News/637088/گران-ترین-سیب-زمینی-سرخ-کرده-دنیا--یک-پرس-5-میلیون-تومان
بستن   چاپ