آریا بانو
طرز تهیه کیک تولد
دوشنبه 11 مرداد 1400 - 06:50:58
آریا بانو - کیک تولد یک کیک کاکائویی یا ساده است که با آبمیوه یا کافی طعم دار می شود. این کیک را به صورت دو کیک مساوی پخته و به صورت دولایه فیلینگ و خامه کشی می کنند و با میوه های تازه و گل تزیین می کنند. از این کیک می توان به عنوان پایه کیک تولد استفاده کرد. می توان این کیک را گاناش کشی کرده و با فوندانت تزیین نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تولد در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک تولد آرد 245 گرم شکر 400 گرم پودر کاکائو 75 گرم جوش شیرین یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری تخم مرغ 2 عدد شیر 240 میلی لیتر قهوه دم شده یا آب 240 میلی لیتر روغن 120 میلی لیتر عصاره وانیل یا پودر وانیل یک و نیم قاشق چای خوری طرز تهیه کیک تولد مرحله اول برای تهیه کیک خوشمزه برای تولد در ابتدای کار، آرد و شکر و پودر کاکائو و جوش شیرین و بکینگ پودر و وانیل را درون یک کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگر تخم مرغ ها را با همزن دستی می زنیم تا به خوبی مخلوط شود. مرحله دوم در این مرحله به آن شیر را به همراه قهوه دم شده یا آب اضافه می کنیم. در ادامه روغن را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا کیدست شود. مواد آردی را به آن اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی می زنیم تا یک دست شود. مرحله سوم در این مرحله مایه کیک را درون دو قالب کیک یکسان تقسیم می کنیم. فر را از 10 تا 15 دقیقه قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس قالب کیک ها را درون آن قرار می دهیم. مرحله چهارم به دلیل اینکه لایه های کیک نازک هستند، حدود 30 دقیقه برای پخت انها کافی می باشد. وقتی که کیک ها پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا یکی از لایه های کیک را روی سطح کار قرار می دهیم. مرحله پنجم در این مرحله روی کیک را با خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم میوه ای که دوست داریم پوشش می دهیم. در میان خامه فرم گرفته یا کرم میوه ای می توانیم به سلیقه خود از موز خرد شده یا مغز گردوی خرد شده استفاده کنیم. مرحله ششم در این مرحله لایه بعدی کیک را روی خامه قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم تا لایه های کیک به خامه میانشان بچسبند. حالا برای فیلینگ کیک می توانیم به سلیقه خود از خامه فرم گرفته یا خامه شکلاتی استفاده کنیم. مرحله هفتم البته در صورتی که بخواهیم کیک را به صورت ساده درست کنیم، می توانیم مرحله خامه کشی را حذف کنیم. در پایان از انواع میوه های خرد شده خوشرنگ یا بیسکویت های کوچک برای تزیین روی کیک استفاده می کنیم. مرحله هشتم در این مرحله کیک اماده شده را در یخچال قرار می دهیم و دمای یخچال را روی پایین ترین درجه قرار می دهیم تا خامه شل نشود و کیک حالت منسجم خود را حفظ کند. در پایان کیک را از یخچال خارج کرده و برای جشن اماده می کنیم.

کیک تولد یک کیک کاکائویی یا ساده است که با آبمیوه یا کافی طعم دار می شود. این کیک را به صورت دو کیک مساوی پخته و به صورت دولایه فیلینگ و خامه کشی می کنند و با میوه های تازه و گل تزیین می کنند. از این کیک می توان به عنوان پایه کیک تولد استفاده کرد. می توان این کیک را گاناش کشی کرده و با فوندانت تزیین نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تولد در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک تولد
آرد245 گرم
شکر400 گرم
پودر کاکائو75 گرم
جوش شیرینیک و نیم قاشق چای خوری
بکینگ پودریک و نیم قاشق چای خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
تخم مرغ2 عدد
شیر240 میلی لیتر
قهوه دم شده یا آب240 میلی لیتر
روغن120 میلی لیتر
عصاره وانیل یا پودر وانیلیک و نیم قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک تولد
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه برای تولد در ابتدای کار، آرد و شکر و پودر کاکائو و جوش شیرین و بکینگ پودر و وانیل را درون یک کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگر تخم مرغ ها را با همزن دستی می زنیم تا به خوبی مخلوط شود.
مرحله دوم
در این مرحله به آن شیر را به همراه قهوه دم شده یا آب اضافه می کنیم. در ادامه روغن را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا کیدست شود. مواد آردی را به آن اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی می زنیم تا یک دست شود.
مرحله سوم
در این مرحله مایه کیک را درون دو قالب کیک یکسان تقسیم می کنیم. فر را از 10 تا 15 دقیقه قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس قالب کیک ها را درون آن قرار می دهیم.
مرحله چهارم
به دلیل اینکه لایه های کیک نازک هستند، حدود 30 دقیقه برای پخت انها کافی می باشد. وقتی که کیک ها پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا یکی از لایه های کیک را روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی کیک را با خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم میوه ای که دوست داریم پوشش می دهیم. در میان خامه فرم گرفته یا کرم میوه ای می توانیم به سلیقه خود از موز خرد شده یا مغز گردوی خرد شده استفاده کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله لایه بعدی کیک را روی خامه قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم تا لایه های کیک به خامه میانشان بچسبند. حالا برای فیلینگ کیک می توانیم به سلیقه خود از خامه فرم گرفته یا خامه شکلاتی استفاده کنیم.
مرحله هفتم
البته در صورتی که بخواهیم کیک را به صورت ساده درست کنیم، می توانیم مرحله خامه کشی را حذف کنیم. در پایان از انواع میوه های خرد شده خوشرنگ یا بیسکویت های کوچک برای تزیین روی کیک استفاده می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله کیک اماده شده را در یخچال قرار می دهیم و دمای یخچال را روی پایین ترین درجه قرار می دهیم تا خامه شل نشود و کیک حالت منسجم خود را حفظ کند. در پایان کیک را از یخچال خارج کرده و برای جشن اماده می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/635859/طرز-تهیه-کیک-تولد
بستن   چاپ