آریا بانو
طرز تهیه آش برگ مو
يکشنبه 10 مرداد 1400 - 12:18:01
آریا بانو - مجله دلگرم / مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
آب گوشت: 1 لیتر
لپه: نصف پیمانه
شوید خرد شده: نصف پیمانه
بلغور و برنج: 1 سوم پیمانه
مرزه: 2 قاشق غذاخوری
برگ مو: نیم کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه، آبغوره و روغن: به مقدار لازم
روش پخت:
در طرز تهیه آش برگ مو ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بوی خامی آن گرفته شود.
آب گوشت را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم. برگ مو‌ها را شسته و به اندازه مناسب خرد می‌کنیم و به مواد در حال جوش اضافه می‌کنیم.
بلغور و برنج را شسته و به مواد اضافه می‌کنیم و شعله را همچنان زیاد نگه می‌داریم. شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می‌کنیم و زیر شعله را ملایم کرده و به آش اجازه پخت می‌دهیم.
گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط کرده و به صورت کوفته‌های ریزی در می‌آوریم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌کنیم و آن‌ها را در یک ربع پایان پخت آش اضافه می‌کنیم. برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم. در پایان آش را با نعنا و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/635321/طرز-تهیه-آش-برگ-مو
بستن   چاپ