آریا بانو
کیک لیمو ترش و نعناع
يکشنبه 10 مرداد 1400 - 12:16:28
آریا بانو - به دخت / هر وقت که خواستید خونتون بوى بهشت بگیره کیک لیمو ترش نعناع درست کنید. در و پنجره ها رو باز کنید و از نسیم خنک بهارى لذت ببرید و از مهمونها و خانواده با نهایت سلیقه و سادگى پذیرایى کنید.
توى قورى چاى، برگ نعناى تازه و لیموترش بریزید ،این یکی از راه هاى بهشت رفتن است.
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه( پیمانه همان لیوان دسته دار است)
شکر: نصف پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
آب ولرم: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق چاى خورى
لیموترش: یک عدد لیمو سنگى یا سه عدد لیمو شیرازى
اسانس نعنا: دو قطره
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها رو با همزن یا چنگال می زنیم. روغن و آب را اضافه می کنیم ، شکر و آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کم کم یا یک باره به مواد تر اضافه می کنیم. در آخر آبلیموها رو می گیریم و دو قطره از اسانس نعناع را اضافه می کنیم.
من از قالب سیلیکونى استفاده کردم ، که میشه از هر قالب دیگه ای استفاده کرد. البته شما باید مطمئن باشید کیک بعد از پخت به کف قالب نمی چسبه.( اگر هم چسبید راه داره نگران نباشید. هیچى از کیک حروم نمیشه، ولى شما تمام سعی تون رو بکنید که نچسبه، اگه خوب روغن مالی بشه مشکلى پیش نمیاد.)
کیک را بگذارید در فر با درجه ١٨٠سانتیگراد به مدت٢٠ دقیقه یا ماکروفر با سرعت متوسط به مدت ١٠ دقیقه.
در آخرقبل از بیرون آوردن قالب کیک با استفاده از خلال دندان یا سیخ چوبى امتحان می کنیم ببینیم مغز کیک پخته یا نه.
بعد از پخت از قالب خارج کرده و با لیموترش و برگ نعناع تزیین می کنیم.
حالا دیگر چاى هم که دم کشیده تا با کیک نوش جان کنید.
هواى خوش بهار و عطر کیک و چاى گواراى وجودتان

http://www.banounews.ir/fa/News/635314/کیک-لیمو-ترش-و-نعناع
بستن   چاپ