آریا بانو
طرز تهیه املت «کرکی» به روش خانگی
يکشنبه 10 مرداد 1400 - 12:15:45
آریا بانو - چی شی/ مواد لازم املت کرکی
زرده تخم مرغ3 عدد
سفیده تخم مرغ5 عدد
نمکیک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سفیدیک هشتم قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده1 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده1 قاشق چای خوری
کره25 گرم
طرز تهیه املت کرکی
مرحله اول
برای تهیه املت خوشمزه و مخصوص به روش کرکی در ابتدای کار، سفیده و زرده را در ظرف های جدا گانه می ریزیم. سپس با همزن دستی آن قدر می زنیم تا سفیده ها پف کند و زرده ها کرم رنگ و حجیم شود.
مرحله دوم
سپس آنها را به آرامی با هم مخلوط می ‌کنیم و داخل تابه نچسب بدون اضافه کردن روغن و کره، می ‌ریزیم و درب تابه را می ‌بندیم. در ادامه به مدت 5 دقیقه بعد 25 گرم کره را نصف کرده و زیر املت قرار می‌ دهیم.
مرحله سوم
سپس درب تابه را مجدد می ‌بندیم تا کاملاً پخته شود. قبل از سرو روی املت فلفل، نمک و کمی جعفری خرد شده می ‌پاشیم. بلافاصله املت را تا می ‌زنیم و روی آن پیازچه خرد شده می‌ ریزیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/635312/طرز-تهیه-املت-«کرکی»-به-روش-خانگی
بستن   چاپ