آریا بانو
طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی خوشمزه به روش خانگی
يکشنبه 10 مرداد 1400 - 12:15:36
آریا بانو - چی شی/ پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزا با سس ماکارونی بسیار راحت تهیه می شود. سس آماده ماکارونی که در این جا از مایه ماکارونی سویا و قارچ استفاده شده است در فروشگاه ها موجود است اما می توان به راحتی در منزل نیز تهیه کرد. این پیتزا بر خلاف این که گوشت ندارد ولی بافت خوبی که قارچ و سویا روی آن ایجاد می کند، باعث می شود یک پیتزای خوش طعم و خوشمزه ایجاد شود. 
مواد لازم پیتزا با سس ماکارونی
سس ماکارونی با سویا و قارچ 1 قوطی 
پودر خمیر پیتزا 1 بسته
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
آب1 پیمانه معادل 270 سی سی
روغن مایع4 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
پیاز متوسط1 عدد
روغن زیتون6 قاشق غذا خوری
گوجه پوره شده5 عدد
برگ ریحان100 گرم
سیر3 حبه
رزماری1 قاشق غذا خوری
سس کچاپ2 قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پاپریکانصف قاشق چای خوری
طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه با سس ماکارونی در ابتدای کار، پودر خمیر پیتزا را داخل یک کاسه می ریزیم. خمیر مایه و آب و روغن را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم. به مدت 30 دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم تا به عمل آید.
مرحله دوم
پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم. پیاز نگینی شده و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
وقتی شروع به جوشیدن کرد، ریحان ساطوری شده و سیر له شده و رزماری و سس کچاپ و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه می کنیم و انقدر روی حرارت نگه می داریم تا به غلظت مورد نظر برسد.
مرحله چهارم
کف قالب را کمی چرب می کنیم. خمیر را کف قالب مورد نظر پهن می کنیم به طوری که دیواره ها کمی لبه دار شود. 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس از فر خارج می کنیم.
مرحله پنجم
سپس روی آن را مقداری کچاپ و سس آماده شده می ریزیم و پخش می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی (کنسرو ماکارونی با سویا و قارچ) را روی آن می ریزیم و مجدد یک لایه پنیر پیتزا روی آن می ریزیم.
مرحله ششم
حالا 10 دقیقه داخل فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم در حدی که پنیر ذوب شود. از پودر آویشن و فلفل سفید به عنوان چاشنی استفاده می کنیم. بهتر است برای این که رطوبت خمیر از دست نرود، آب را روی پنیر پیتزا اسپری کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/635310/طرز-تهیه-پیتزا-با-سس-ماکارونی-خوشمزه-به-روش-خانگی
بستن   چاپ