آریا بانو
طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان
شنبه 9 مرداد 1400 - 02:34:34
آریا بانو - ایرنا / امروز قصد داریم طرز تهیه گوشت لوبیا؛ غذای محلی کاشان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): 500 گرم
لوبیا سفید: 300 گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
دارچین برای سرو: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:
1. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
2. گوشت‌ها را بشویید و به همراه لوبیا‌ها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن کمک می‌کند).
3. ادویه را هم بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
4. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم شود بپزید.
5. هر چند وقت یک‌بار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود مقداری به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویه‌ها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.
6. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که می‌خواهید گوشت را بکوبید مقداری دارچین به آن اضافه کنید.
7. گوشت پخته شده را هم می‌توان در کنار شویدپلو سرو کرد.
8. آب گوشت و گوشت‌کوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ می‌شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/634526/طرز-تهیه-گوشت-لوبیا؛-غذای-محلی-کاشان
بستن   چاپ