آریا بانو
طرز تهیه کوکوی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی
سه شنبه 5 مرداد 1400 - 21:47:39
آریا بانو - چی شی/ کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو گوشت یک کوکو گوشتی بسیار خوشمزه و شیک است که به راحتی در تابه پخته می شود و می توان در مهمانی ها و مجالس خاص آن را تزیین و سرو نمود. این کوکو از گوشت چرخ کرده تهیه شده است. طبخ آن ساده است و به راحتی بدون کمترین زمان ممکن، به غذا تنوع می دهد.
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ8 عدد
پودر نان10 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده400 گرم
پیاز کاملا درشت1 عدد
نمک و ادویه کاری به مقدار لازم
پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی گوشت
مرحله اول
برای تهیه کوکوی خوشمزه و مخصوص گوشت در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست کنده، سپس با رنده ریز رنده می کنیم، در ادامه آب اضافی پیاز را می گیریم. حالا پیاز آب گرفته را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. به آن ادویه کاری و نمک و پودر سیرو زردچوبه اضافه کرده و با هم ورز می دهیم تا یک دست شود. سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
پودر نان را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم و می گذاریم 10 دقیقه در دمای محیط بماند. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. کوکو ها را درون روغن داغ سرخ می ریزیم و آن را کف تابه پخش می کنیم. 
مرحله چهارم
در این مرحله کمی صبر می کنیم یک طرف آن سرخ و برشته شد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد و سرخ شود. در آخر با مقداری گوجه در ظرف مناسب سرو می کنیم. این کوکو را می توان با نان یا برنج سرو نمود.

http://www.banounews.ir/fa/News/632653/طرز-تهیه-کوکوی-گوشت-خوشمزه-و-مخصوص-به-روش-تبریزی
بستن   چاپ