آریا بانو
طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی
سه شنبه 5 مرداد 1400 - 09:29:51
آریا بانو - چی شی/ کوکی نعنایی نوعی شیرینی خشک و خوش طعم است که از اسانس نعناع و برگ نعنای تازه استفاده شده است. نعناع یک سبزی معطر است که برای تقویت معده بسیار مفید است و عطر و طعم فوق العاد ای به کوکی می دهد. این شیرینی را می‌ توان برای عصرانه یا دورهمی یا مناسبت‌ های مختلف مثل عید نوروز، برای شیرینی عید آماده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نعنایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی نعنایی
کره113 گرم
شکر دانه ریز150 گرم معادل سه چهارم پیمانه
اسانس نعناع کمی
رنگ سبز خوراکی کمی
تخم مرغ1 عدد حدودا 60 گرم با پوست
آرد سفید185 گرم یا یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
کرم تار تار1 قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات با طعم نعناع60 گرم
نعناع تازه خرد شده4 قاشق سوپ خوری
شکلات برای تزیین مقداری
طرز تهیه کوکی نعنایی
مرحله اول
برای تهیه کوکی خوشمزه و مخصوص با طعم نعنایی در ابتدای کار، کره را نیم ساعت زودتر از یخچال بیرون می آوریم تا کمی نرم شود. سپس کره نرم شده را درون یک کاسه می ریزیم. در ادامه شکر را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله با همزن برقی حدود 2 دقیقه مخلوط کره و شکر را هم می زنیم تا کرمی شود و رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و اسانس را به آن اضافه کرده و با همزن به خوبی می زنیم در حدی که مخلوط شود.
مرحله سوم
رنگ سبز و نعنای خرد شده را به آن اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود. مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و کرم تارتار و نمک را با هم الک می کنیم. سپس به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
زیاد هم نمی زنیم و در حد مخلوط شدن ادامه می دهیم. در آخر شکلات نعنایی را به آن اضافه می کنیم. از مواد خمیری، گلوله های 40 گرمی جدا کرده و در دست گرد می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله پنجم
سپس کوکی ها را با فاصله روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. در فر برقی با دمای 175 درجه سانتی گراد در طبقه وسط قرار می دهیم و می گذاریم تا بپزد. برای فر گازی دما را حدود 195 تا 200 سانتی گراد انتخاب می کنیم.
مرحله ششم
وقتی که دور و کف کوکی ها کمی طلایی شد، زمان پخت کافی است و آن را از فر خارج می کنیم. وقتی که سینی فر را از فر در آوردیم و هنوز داغ است، به سطحی ضربه می زنیم تا شکلات ها داهل کوکی فرو رود و خوشگلتر شود.
مرحله هفتم
کوکی وقتی از فر بیرون می آید و سطش نرم و شل است اما نپخته نیست و وقتی سرد شود خودش را می گیرد و جای نگرانی ندارد. اجازه می دهیم کوکی ها داخل فر خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/632513/طرز-تهیه-کوکی-نعنایی-خوشمزه-و-مخصوص-برای-پذیرایی
بستن   چاپ