آریا بانو - بیتوته / خوراک راگو با گوشت:
مواد لازم خوراک راگو با گوشت
گوشت مغز ران 300 گرم
هویج دو عدد
سیبزمینی سه عدد
لوبیا سبز200 گرم
پیاز سه عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
آردیک قاشق مرباخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک راگو با گوشت
گوشت بدون استخوان را به قطعات 2 سانتی متری خرد کنید و بشویید.
قابلمه را روی حرارت گذاشته ،
پیاز را خلالی خرد کرده با کمی
روغن سرخ کنید و سپس گوشت را اضافه کرده تفت دهید تا آب اضافه اش کشیده شود.
لوبیا سبز ، هویج و
سیب زمینی را به قطعات 2 سانتی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و هم مخلوط کنید.
2 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حدود 40 دقیقه خوراک راگو با لوبیا سبز و گوشت را روی حرارت مالیم بپزید تا غلیظ شود.
برای افزایش غلظت خورک میتوانید در این مرحله آرد را در کمی
روغن تفت دهید و سپس مقداری از آب راگو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا آرد حل شود و کمی قبل از سرو به خوراک اضافه کرده و صبر کنید به غلظت مورد نظرتان برسد.
برای تهیه خوراک راگو با قارچ میتوانید قارچ را به قطعات 2 سانتی برش داده و 20 دقیقه آخر پخت به خوراک اضافه کنید که شکل خود را از دست ندهد.
http://www.banounews.ir/fa/News/632141/طرز-تهیه-خوراک-راگو-با-گوشت؛-غذای-فرانسوی-لاکچری