آریا بانو - چی بپزم / موادلازم
پیاز یک عدد متوسط
فیله مرغ 3 تا 4 تکه
رب 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی یک پیمانه
برنج 2 پیمانه
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران آب کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز را خلال کنید و در کمی
روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین
فیله های مرغ را مربع مربع کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین
رب را هم اضافه کنید و بااااز تفت بدین تا بوی خامی رب گرفته شه
نمک فلفل مواد را اندازه کنید و دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بذارین مرغها بپزن و آب مواد کاملا کشیده شه.
نخود فرنگی را هم از قبل بذارین بپزه و وقتی مرغ ها پختن بهشون اضافه کنید.
برنج را هم از قبل خیس کنید و آب کش کنید.
ته قابلمه هر ته دیگی که
دوست دارین بذارید و به ترتیب یک لایه
برنج سفید، یک لایه مواد مرغ و نخود فرنگی بریزید، کمی زعفران آب کرده و دوباره یک لایه
برنج و .... تا موادتون تموم بشه.
اطراف
برنج نصف لیوان آب ( یا آب و
روغن ) بریزید و بذارین برنجتون با حرارت متوسط بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه.
منبع:www.eligooloo.com