آریا بانو
طرز تهیه کیک گوشت
دوشنبه 4 مرداد 1400 - 15:21:48
آریا بانو - کیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس خود نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گوشت در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گوشت چرخ کرده 350 گرم پیاز 1 عدد متوسط قارچ 8 عدد درشت سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق چایخوری مواد لازم خمیر کیک آرد سفید 2٫5 پیمانه تخم مرغ 4 عدد ماست 1 پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق چایخوری روغن سه چهارم پیمانه پنیر پیتزا 200 گرم طرز تهیه کیک گوشت مرحله اول ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس در یک تابه مناسب به همراه مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. حالا گوشت چرخ کرده را به همراه پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. مرحله دوم پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد، قارچ را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه نمک به تابه اضافه می کنیم. برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود هم می توانید 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید. مرحله سوم پس از اینکه آب اضافی قارچ ها تبخیر شد سس کچاپ را اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. برای آماده کردن خمیر کیک تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله چهارم سپس با همزن دور تند 5 دقیقه می زنیم تا پف کنند، سپس نمک، فلفل سیاه و روغن را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در یک کاسه جداگانه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. مرحله پنجم حالا مخلوط ماست و بکینگ پودر را هم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و دو دقیقه مخلوط می کنیم تا مایه کیکی یکدست شود. مرحله ششم فر را با دمای 180 درجه سانیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کف قالب کیک کاغذ روغنی می اندازیم یا اینکه قالب را با کمی روغن چرب می کنیم، نصف مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل کف قالب بخوابد. مرحله هفتم حالا مواد گوشتی را در مرکز قالب روی مایه کیک می ریزیم و پنیر پیتزا را هم روی مایه گوشت پهن می کنیم. در ادامه باقیمانده مایه کیک را روی پنیر پیتزا می ریزیم و قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم، سپس قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا بپزد. مرحله هشتم پس از اینکه کیک گوشت به طور کامل پخت آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا در دمای آشپزخانه کمی خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم. می توانید برای تزیین از سس مایونز به همراه خلال پسته استفاده کنید. نکات طرز تهیه کیک گوشت کیک گوشت در فر برقی یا توستر ابتدا توستر یا فر برقی را از 20 دقیقه قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک کاسه را تا نیمه آب جوش پر می کنیم و داخل توستر قرار می دهیم. حالا کیک را به مدت 45 دقیقه داخل توستر قرار می دهیم تا آماده شود. کیک گوشت بدون فر اگر فر ندارید می توانید این کیک را در تابه دو طرف هم درست کنید. برای این منظور دو لایه کاغذ روغنی کف تابه قرار دهید و با روغن آنرا چرب کنید سپس کیک را داخل قالب قرار دهید. حتما واشر تابه را جدا کنید و زیر تابه هم شعله پخش قرار دهید تا ته کیک نسوزد. بعد از 30 دقیقه مدام هوای کیک را داشته باشید تا نسوزد.

کیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس خود نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گوشت در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده350 گرم
پیاز1 عدد متوسط
قارچ8 عدد درشت
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
پاپریکا1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
نمک2 قاشق چایخوری
مواد لازم خمیر کیک
آرد سفید2٫5 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
ماست1 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
نمک2 قاشق چایخوری
روغنسه چهارم پیمانه
پنیر پیتزا200 گرم
طرز تهیه کیک گوشت
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس در یک تابه مناسب به همراه مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم تا پیازها سبک شود. حالا گوشت چرخ کرده را به همراه پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد، قارچ را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه نمک به تابه اضافه می کنیم. برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود هم می توانید 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب اضافی قارچ ها تبخیر شد سس کچاپ را اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. برای آماده کردن خمیر کیک تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس با همزن دور تند 5 دقیقه می زنیم تا پف کنند، سپس نمک، فلفل سیاه و روغن را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در یک کاسه جداگانه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا مخلوط ماست و بکینگ پودر را هم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و دو دقیقه مخلوط می کنیم تا مایه کیکی یکدست شود.
مرحله ششم
فر را با دمای 180 درجه سانیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کف قالب کیک کاغذ روغنی می اندازیم یا اینکه قالب را با کمی روغن چرب می کنیم، نصف مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل کف قالب بخوابد.
مرحله هفتم
حالا مواد گوشتی را در مرکز قالب روی مایه کیک می ریزیم و پنیر پیتزا را هم روی مایه گوشت پهن می کنیم. در ادامه باقیمانده مایه کیک را روی پنیر پیتزا می ریزیم و قالب را چند بار روی سطح کار می کوبیم، سپس قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا بپزد.
مرحله هشتم
پس از اینکه کیک گوشت به طور کامل پخت آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا در دمای آشپزخانه کمی خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم. می توانید برای تزیین از سس مایونز به همراه خلال پسته استفاده کنید.
نکات طرز تهیه کیک گوشت
کیک گوشت در فر برقی یا توستر
ابتدا توستر یا فر برقی را از 20 دقیقه قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک کاسه را تا نیمه آب جوش پر می کنیم و داخل توستر قرار می دهیم. حالا کیک را به مدت 45 دقیقه داخل توستر قرار می دهیم تا آماده شود.
کیک گوشت بدون فر
اگر فر ندارید می توانید این کیک را در تابه دو طرف هم درست کنید. برای این منظور دو لایه کاغذ روغنی کف تابه قرار دهید و با روغن آنرا چرب کنید سپس کیک را داخل قالب قرار دهید. حتما واشر تابه را جدا کنید و زیر تابه هم شعله پخش قرار دهید تا ته کیک نسوزد. بعد از 30 دقیقه مدام هوای کیک را داشته باشید تا نسوزد.

http://www.banounews.ir/fa/News/631935/طرز-تهیه-کیک-گوشت
بستن   چاپ