آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / توگی سرداغی غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.
مواد لازم
250 گرم گوشت (چرخ کرده)
300 گرم ارزن خوراکی (بدون پوست)
100 گرم عدس (پخته)
2 قاشق سوپ خوری زعفران (حل کرده در آب)
1 قاشق سوپ خوری نعناع داغ
3 قاشق سوپ خوری سیر داغ
3 قاشق چای خوری
پیاز داغ
1 قاشق چای خوری زردچوبه
500 میلی لیتر آب
250 میلی لیتر کشک
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور تهیه
پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل رو توی تابهای میریزیم، گوشت رو به اون اضافه میکنیم و تابه رو روی اجاق میذاریم و با حرارت ملایم گوشت رو تفت میدیم.
آب رو به مواد اضافه کرده و صبر میکنیم تا بجوشه. ارزن خوراکی رو اضافه میکنیم و 20 دقیقهٔ دیگه میجوشونیم تا بپزه.
عدس پخته رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. قابلمه رو از روی حرارت برمی داریم و کشک رو اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار میدیم و به آرومی هم میزنیم.
اجاق رو خاموش میکنیم، در قابلمه رو میبندیم و 10 دقیقه صبر میکنیم. غذا رو توی ظرف مناسبی میکشیم و روی اون رو با سیرداغ، نعناع داغ،
پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین کرده و میل میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/631492/غذای-اصلی--طرز-تهیه-«توگی-سرداغی»-غذای-محلی-خراسانی-ها