آریا بانو -
ترفند آشپزی / در گزارش زیر دستور پخت
کیک سیب خامهای را به شما آموزش میدهیم.
امروز قصد داریم دستور پخت
کیک سیب خامهای را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
2 عدد تخم مرغ.
1 بسته وانیل 5 گرمی ترک (یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل خالص).
1 استکان شکر (نصف لیوان).
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق).
1 استکان
شیر (کمتر از نصف لیوان).
250 گرم آرد.
موادلازم برای کرم:
1 عدد تخم مرغ.
1 قاشق غذاخوری نشاسته.
1 قاشق غذاخوری شکر.
250 میلی لیتر
شیر (1 لیوان).
مواد لایه زیر:
2 عدد
سیب اسلایس شده.
طرزتهیه:
مواد لازم برای کرم را درون قابلمه ریخته و مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با حرارت ملایم و وقتی قوام لازم را به دست آورد، آن را از روی اجاق گاز برداشته و میگذاریم خنک شود (در دمای اتاق).
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد دیگر کره وشیر را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
سیبها را برش داده و در قالب
کیک بچینید (فراموش نکنید قالب را با کره چرب کنید).
مایه
کیک را روی آن بریزید، کرم را در قیف ریخته و به صورت دایرهای روی
کیک بریزید (طبق عکس) و بزارید در فر از قبلگرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 30-35 دقیقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزیین کنید.