آریا بانو
ترکیب خوشمزه مرغ سوخاری با پوره گل‌کلم
پنجشنبه 31 تير 1400 - 09:03:54
آریا بانو - فوت و فن / گل‌کلم این روزها زیاد است و می‌توانید با آن انواع سالاد و غذاهای خوشمزه تهیه کنید. یکی از آنها پوره گل‌کلم و سیب‌زمینی است که با مرغ سوخاری ترکیب بسیار خوبی می سازد.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
روغن
دو پیمانه برگ گشنیز تازه
دو حبه سیر پوست‌کنده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
یک بوته گل‌کلم خرد شده
یک عدد سیب‌زمینی پوست‌کنده و خرد شده
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
¾ قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه ماست
2/3 پیمانه بلغور ذرت
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
400 گرم سینه مرغ
برگ‌های گشنیز
طرز تهیه
فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
گشنیز، سیر، روغن و آب لیموترش را در مخلوط‌کن با هم مخلوط کنید تا ریز و یکدست شوند. آنها را نیز کنار بگذارید.
سیب‌زمینی و گل‌کلم را در قابلمه بریزید. روی آنها آب بریزید و اجازه دهید بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و به حالت نیم‌جوش بگذارید 20 تا 25 دقیقه روی حرارت بمانند تا کاملا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. ¼ پیمانه از آب مواد را نگهدارید.
آب، نصف قاشق چایخوری، پودر زیره سبز را به گل‌کلم اضافه کنید و همه آنها را با هم پوره کنید و بعد روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت مناسب برسند.
ماست را در یک بشقاب گود بریزید. در یک بشقاب دیگر نیز بلغور ذرت و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید. مرغ را ابتدا در ماست و سپس در بلغور ذرت فرو کنید تا همه سطح آن را بپوشاند.
مرغ‌ها را درون سینی بچینید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
سپس آنها را به همراه پوره گل‌کلم و پستو گشنیز سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 305
چربی: 10 گرم
کلسترول: 65 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 27 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 4 گرم
پروتئین: 26 گرم
پتاسیم: 981 میلی‌گرم
آهن: 2 میلی‌گرم
سدیم: 749 میلی‌گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/629609/ترکیب-خوشمزه-مرغ-سوخاری-با-پوره-گل‌کلم
بستن   چاپ