آریا بانو
طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی
چهارشنبه 30 تير 1400 - 07:27:08
آریا بانو - این غذا بر خلاف اسمش که ممکن است سخت به نظر بیاید، بسیار ساده و سریع درست می‌شود. در ایران به این غذا بادمجان شکم پر گفته شده و ترک‌های استانبول و البته ترک‌های عزیز تبریز به آن بادمجان شکم پاره یا کارنیاریک یا قارنی یاریخ می‌گویند؛ اما هر چه که هست بسیار خوشمزه و لذیذ است که باید آن را یکبار هم شده امتحان کرد.
پس در این مطلب با طرز تهیه بادمجان شکم پاره یا قارنی یاریخ ترکیه با ما باشید.
طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) ترکی
مواد لازم برای 3 عدد بادمجان شکم پاره
بادمجان 3 عدد
سیر 5 حبه
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده 125 گرم
گوجه فرنگی سفت 2 عدد
جعفری ساطوری یک قاشق غذاخوری
رب،نمک، روغن و هر ادویه‌ای که دلخواه شماست به مقدار لازم
روش تهیه بادمجان شکم پاره
بادمجان‌ها را صورت به راه راه پوست می‌کنیم و از وسط برش می‌دهیم. (مانند نان باگت برش دهید؛ یعنی تا انتها برش را نبرید.)

آریا بانو


سپس بادمجان‌ها را در آب و نمک به مدت دو ساعت بخوابانید و بعد آبکشی کرده و خشک کنید و در روغن با شعله ملایم، سرخ کنید.

آریا بانو


سیر را خلالی کرده و کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

آریا بانو


حال پیاز را هم نگینی خرد کنید و تفت دهید تا زمانی که طلایی شود.

آریا بانو


گوشت را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و زمانی که رنگ گوشت عوض شد، نمک و ادویه‌ها (مثل زردچوبه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل) را اضافه کنید. در این مرحله پوست گوجه‌ها را بگیرید، تخمه‌ها را خالی کنید و آن را نیز نگینی خرد کنید. تخمه‌های گوجه و رب گوجه را به گوشت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

آریا بانو


مواد را خوب تفت دهید و نصف پیمانه آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه قل بزند تا جا بیفتد. (آب خوراک نباید زیاد تبخیر شود.)

آریا بانو


حال آب این مواد گوشتی را با صافی یا آبکش از گوشتش جدا کنید و ته ماهیتابه بریزید. سیر و جعفری و فیله گوجه فرنگی نگینی شده را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. حال وقت آن رسیده که با این مایه گوشتی، داخل بادمجان‌ها را پر کنید.

آریا بانو


بادمجان‌های پر شده را در ماهیتابه بچینید و به مدت بیست دقیقه با حرارت کم اجازه دهید جا بیافتد.

آریا بانو


کلام آخر
امیدواریم ان غذا را در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. بادمجان در هر خوراکی باشد طعم و مزه خوب و دلچسبی به آن می‌دهد؛ پیشنهاد می‌کنیم اگر به غذاهای بادمجان دار علاقه دارید، حتما مطلب طرز تهیه انواع غذا با بادمجان را در انگیزه بخوانید. همچنین دستور تهیه لازانیا با بادمجان را نیز امتحان کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.
برگرفته از: صفحه اینستاگرام نیلوفر جهانگیری

http://www.banounews.ir/fa/News/628333/طرز-تهیه-بادمجان-شکم-پاره-(شکم-پر)-یا-قارنی-یاریخ-ترکی
بستن   چاپ