آریا بانو
آموزش تهیه پیراشکی گوشت
پنجشنبه 24 تير 1400 - 13:05:06
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
سیب‌‏زمینی: آب‌‏پز 3 عدد
پیاز: 2 عدد
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
خمیر مخصوص پیراشکی: 1 بسته
طرز تهیه
اول باید پیاز رنده شده رو با گوشت سرخ کنیم.بعد ادویه و نمک بهش اضافه میکنیم و 1 فنجون آب میریزیم و میذاریم گوشت بپزه
بعد سیب زمینی که قبلا پختیم و رندش کردیم با جعفری مخلوط میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم.
خمیر پیراشکی که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیم تا کمی نرم بشه(دقت کنید که نباید خیلی نرم شه و به دست بچشبه..در حدی که تا بشه ولی نشکنه کفایت میکنه)رو پهن میکنیم و مواد رو لای اون میذاریم.
توی یه تابه ته گود روغنو میداریم که خوب داغ شه بعد خمیرو میذاریم توش تا طلایی بشه..توجه کنید که حرارتو بعد کم میکنیم که خمیر نسوزه.
نکته: اگر توی خونه گوشت نداشتید میتونید از سویا هم استفاده کنید چون اونم خوشمزه میشه و یادتون نره که این غذا مال جنونبه پس باید تند باشه تا طعمش عالی باشه(مقدار تندی سلیقه ایه)

http://www.banounews.ir/fa/News/624348/آموزش-تهیه-پیراشکی-گوشت
بستن   چاپ