آریا بانو
چطور پاپ کورن خوشمزه و سالم خانگی درست کنیم؟
دوشنبه 14 تير 1400 - 17:15:56
آریا بانو - آخرین خبر / ترفندهای درست کردن پاپ کرن
 1- قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.
2- سپس از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.
3- رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریع‌تر آماده شدن ذرت ها و پف‌دارتر شدن آن ها می شود.
4- روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از این‌که داغ شد، ذرت ها را اضافه کنید.
5- قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود. 
6- دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشد ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شود ، روغن باید تا اندازه‌ای باشد که تمام ذرت ها چرب شود.
7- پس از این‌که اولین ذرت پف کرد ، در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شود ، اگر صدایی به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزد.
8- برای تهیه ذرت کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید.
9- برای تهیه پفیلای سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی ذرت بو داده داغ بریزید و مخلوط کنید.
10- برای تهیه ذرت بو داده پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
11- فقط از قابلمه رویی استفاده کنید. چون سریع داغ می شود و خیلی هم دمای آن بالا می رود.
12- حرارت گاز را متوسط کنید و در قابلمه را کاملاً نبندید، در قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد.
13- توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که ذرت‌ها نسوزد.

http://www.banounews.ir/fa/News/618961/چطور-پاپ-کورن-خوشمزه-و-سالم-خانگی-درست-کنیم؟
بستن   چاپ