آریا بانو
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی
یکشنبه 30 خرداد 1400 - 4:12:36 AM
آریا بانو - کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سیب زمینی پیتزایی با استفاده از ترکیب سیب زمینی پخته و تخم مرغ و سبزیجات دیگر مانند ذرت و نخود فرنگی و هویج بدست می آید که با پنیر پیتزا بافت منسجمی به خود می گیرد. این غذا بسیار شیک و مجلسی و در عین حال خوشمزه است که می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا جشن های تولد تهیه نمود. طبخ آن ساده است و به راحتی بدون کمترین زمان ممکن، به غذا تنوع می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 15 عدد هوبج پخته 1 لیوان قارچ خرد شده 1 لیوان ذرت پخته نصف لیوان فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان نخود فرنگی نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد کوچک یا دو عدد بزرگ پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان فلفل 1 قاشق چای خوری پودر سیر 1 قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق چای خوری آرد 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی مرحله اول برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با طعم پیتزایی در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد کرده و درون قابلمه می ریزیم. روی آن را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود. مرحله دوم وقتی که سیب زمینی ها پخته شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. هویج را با کمی آب پخته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را هم با آب می پزیم و آبکش می کنیم. تمامی مواد کوکو باید خشک و بدون آب باشد. مرحله سوم به همین دلیل تمام مواد آبکش شده را روی دستمال می ریزیم تا آب آن کشیده شود. قارچ و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. درون یک کاسه، تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال می زنیم تا از لختگی خارج شود. مرحله چهارم به آن آرد و ادویه و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس کمی پنیر پیتزا به آن اضافه می کنیم. مواد کوکو را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکدست و مزه دار شود. یک تابه نچسب بر می داریم. مرحله پنجم سپس با کمی روغن کف آن را چرب می کنیم. برای این کوکو روغن زیاد نباید استفاده کرد وگرنه کوکو وا می رود. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد کوکو را درون آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم تا صاف شود. مرحله ششم حرارت را حدود 2 تا 3 دقیقه زیاد می کنیم تا تخم مرغ کف آن بسته شود. سپس شعله را کم کرده و درب تابه را می بندیم تا کوکو مغز پخت شود. بعد از نیم ساعت، وقتی که یک طرف کوکو برشته و طلایی شد، آن را برش می زنیم. مرحله هفتم سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. این کوکو را می توان در فر و کف قالب یا سینی فر چرب شده ریخت و داخل فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می گذاریم تا پخته شود. پنج دقیقه آخر هم گریل را روشن می کنیم تا طلایی شود.

کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو سیب زمینی پیتزایی با استفاده از ترکیب سیب زمینی پخته و تخم مرغ و سبزیجات دیگر مانند ذرت و نخود فرنگی و هویج بدست می آید که با پنیر پیتزا بافت منسجمی به خود می گیرد. این غذا بسیار شیک و مجلسی و در عین حال خوشمزه است که می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا جشن های تولد تهیه نمود. طبخ آن ساده است و به راحتی بدون کمترین زمان ممکن، به غذا تنوع می دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 15 عدد
هوبج پخته1 لیوان
قارچ خرد شده1 لیوان
ذرت پختهنصف لیوان
فلفل دلمه ای خرد شدهنصف لیوان
نخود فرنگینصف لیوان
تخم مرغ3 عدد کوچک یا دو عدد بزرگ
پنیر پیتزا رنده شده1 لیوان
فلفل1 قاشق چای خوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
نمک2 قاشق چای خوری
آرد2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با طعم پیتزایی در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد کرده و درون قابلمه می ریزیم. روی آن را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود.
مرحله دوم
وقتی که سیب زمینی ها پخته شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. هویج را با کمی آب پخته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را هم با آب می پزیم و آبکش می کنیم. تمامی مواد کوکو باید خشک و بدون آب باشد.
مرحله سوم
به همین دلیل تمام مواد آبکش شده را روی دستمال می ریزیم تا آب آن کشیده شود. قارچ و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. درون یک کاسه، تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال می زنیم تا از لختگی خارج شود.
مرحله چهارم
به آن آرد و ادویه و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس کمی پنیر پیتزا به آن اضافه می کنیم. مواد کوکو را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکدست و مزه دار شود. یک تابه نچسب بر می داریم.
مرحله پنجم
سپس با کمی روغن کف آن را چرب می کنیم. برای این کوکو روغن زیاد نباید استفاده کرد وگرنه کوکو وا می رود. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد کوکو را درون آن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم تا صاف شود.
مرحله ششم
حرارت را حدود 2 تا 3 دقیقه زیاد می کنیم تا تخم مرغ کف آن بسته شود. سپس شعله را کم کرده و درب تابه را می بندیم تا کوکو مغز پخت شود. بعد از نیم ساعت، وقتی که یک طرف کوکو برشته و طلایی شد، آن را برش می زنیم.
مرحله هفتم
سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. این کوکو را می توان در فر و کف قالب یا سینی فر چرب شده ریخت و داخل فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می گذاریم تا پخته شود. پنج دقیقه آخر هم گریل را روشن می کنیم تا طلایی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/609186/طرز-تهیه-کوکو-سیب-زمینی-پیتزایی
بستن   چاپ