آریا بانو -
آخرین خبر / خوشمزه ترین روش پخت بادمجان شکم پر با کمترین میزان چربی، فوق العاده لذیذ و خوشمزه
روش تهیه:
بادمجونارو بشورید و مثل ویدئو
پوست بگیرید
بعد یکم نمک روشون بپاشید و بزارید 10 دقیقه بمونه
بعدش تو
روغن با حرارت متوسط سرخشون کنید
نیم کیلو گوشت چرخ کرده لازم داریم که یه 5 دقیقه ای تو تابه بریزید و رو حرارت بزارید
یه
پیاز متوسط خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کنید و کمی تفت بدید تا نرم بشه
ادویه های دلخواهتونم بریزید مثل نمک، فلفل سیاه،پودر گشنیز، دارچین، پودر زیره، آویشن
چند حبه سیر له شده و 2 قاشق رب گوجه فرنگی بریزید
اندازه یک لیوان هم آب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید
بعد اندازه یک چهارم لیوان آب اضافه کنید
درش رو ببندید و بزارید 20 دقیقه ای بزارید باشه
وقتی آماده شد از رو حرارت بردارید
خب حالا باید بادمجونا که سرخ کردید رو تو ظرف بچینید
بعد یه برش کوچیک بدید و داخلش رو از موادی که آماده کردید پر کنید
برای سسش هم 2 قاشق رب رو با نصف ق چ آویشن ،سبزیجات معطر یا میتونید از عصاره آماده سبزیحات هم استفاده کنید
و یکو یک چهارم لیوان هم آب
همه رو باهم ترکیب کنید و چند دقیقه ای رو حرارت بزارید تا رب حل بشه
بعد رو بادمجونا بریزید و اگه
دوست داشتید فلفل هم داخلش بزارید
بزارید تو فری که از قبل گرم کردید تا با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپرن و آماده بشن
این بادموجانا فوق العاده خوشمزه و لذیذ هستن
میتونید اونارو کنار
برنج هم میل کنید فوق العاده میشه
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
ویدئو از دیگچه
http://www.banounews.ir/fa/News/595471/بادمجان-شکم-پر-خوشمزه-با-کمترین-میزان-چربی