آریا بانو
آموزش روش اصلی تهیه دسر خوشمزه تیرامیسو
پنجشنبه 6 خرداد 1400 - 12:16:57
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / طرفدار تیرامیسو هستین؟اونم از نوع کلاسیکش!! با ما همراه باشین تا تو این ویدئو طرز تهیه اش رو مرور کنیم.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 5 عدد
پنیر ماسکارپونه 400 گرم
شکر 100 گرم
وانیل 1/4 ق چ
خامه فرم گرفته 400 گرم
پودر قهوه یا نسکافه 2 ق غ
* با این حجم از مواد دو تا تیرامیسو در قالب 17 در 22 در آوردم، یا میتونید در یک ظرف بزرگ درست کنید یا حتی با نصف مواد کار کنید.
* اگر دماسنج مایعات دارین حتما دمای زرده ها رو حین همزدن اندازه بگیرید بین 68 تا 70 درجه سانتیگراد خامی زرپه ها گرفته میشه و به اصطلاح میپزه. اگر دماسنج ندارین بین 10 تا 15 دقیقه روی بخار آب ملایم باید زرده ها با شکر هم بخوره تا کاملا حجیم، کرمی و کمرنگ بکشن و حالت کشسانی و غلیظ پیدا کنه. حتی ممکنه زرده ها لبه ها یا کناره های ظرف کمی ببنده...
*برای فرم دادن خامه قنادی، اجازه بدین خامه کمی از حالت انجام خارج بشه و شبیه بستنی بشه کمی نرم، بعد با دور تند همزن اینقدر هم بزنین تا کاملا فرم بگیره و براق نباشه و حالا آمادست.
*حتما حداقل 5-6 ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا کاملا طعم خودشو بگیره.
یکم صبر و حوصله احتیاج داره ولی نتیجه کار هیجان انگیز و دلچسبه و خستگی رو از بین میبره
ویدئو از afsanehrazavi

http://www.banounews.ir/fa/News/595466/آموزش-روش-اصلی-تهیه-دسر-خوشمزه-تیرامیسو
بستن   چاپ