آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون
یک حبه سیر له شده
150 گرم قارچ خرد شده درشت
2 ورقه بیکن خرد شده
150 گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
دو و یک چهارم پیمانه یا 560 گرم آب
مرغ 30 گرم
برگ اسفناج ریز نصف پیمانه یا 40 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 20 گرم
کره نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 355 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید.
سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 40 دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و
برنج نرم شود.
اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.