آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
300 گرم باقلای تازه و سبز
پوست کنده مازندرانی
3 عدد تخم مرغ
200 گرم نخود فرنگی سبز تازه
150 گرم تره پاک شده
75 گرم شوید پاک شده
75 گرم جعفری پاک شده
3 حبه سیر
نمک
فلفل
زردچوبه
روغن
2 قاشق غذاخوری سبوس گندم
2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
دستور تهیه:
پوست باقلا و نخود سبزها رو بکنید. سبزیها رو بشورید و بذارید آبشون بره. باقلا، نخود، سبزیها و سیر رو داخل چرخ گوشت بریزید تا بافتش نرم بشه.
نمک، فلفل، زردچوبه، سبوس گندم، بکینگ پودر و تخم مرغ رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
توی ماهیتابه،
روغن رو داغ کنید و مواد کوکو رو داخلش بریزید. در تابه رو بذارید و اجازه بدید کوکو حدود 20 دقیقه با حرارت کم بپزه. یک طرفش که سرخ شد و رنگ گرفت، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه.