آریا بانو
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 - 20:11:50
آریا بانو - پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر مایه گوشتی با هم پر شده و سرخ می شود. تفاوت این پیراشکی با پیراشکی های دیگر شکل ظاهر آن و میزان موادی است که داخل آن قرار می گیرد. همچنین قبل از سرخ کردن نیازی به پخت جدا گانه مواد گوشتی نیست و مواد با خود پیراشکی با هم طبخ می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم پیراشکی گوشت بلیاشی ماست کفیر 2 پیمانه آرد سه و نیم پیمانه نمک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری مواد لازم فیلینگ گوشت جرخ کرده 1 کیلو پیاز متوسط 2 عدد گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری نمک یک سوم قاشق سوپ خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی مرحله اول برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش بلیاشی در ابتدای کار مواد فیلینگ را تهیه می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن ها را رنده می کنیم. آب آن را گرفته و به یک کاسه اضافه می کنیم. مرحله دوم گوشت و گشنیز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس حداقل یک ساعت و نیم در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. برای درست کردن خمیر، ماست و آرد و نمک و جوش شیرین را درون کاسه می ریزیم. طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی سپس با همزن مخلوط می کنیم. یا با دست ورز می دهیم. حدود 5 تا 7 دقیقه ورز می دهیم. سپس کم کم و یک قاشق یک قاشق روغن را اضافه کرده و ورز می دهیم تا روغن جذب شود. سپس قاشق بعد را اضافه می کنیم. تا جایی که روغن تمام شود. مرحله چهارم مجدد حدود 3 دقیقه با دستگاه یا با دست خمیر را ورز می دهیم. روی خمیر را با سلفون می پواشنیم و حدود 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم. سطح کار را کامل با روغن چرب می کنیم. خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم و آن را به 14 تکه تقسیم می کنیم. مرحله پنجم هر تکه را به صورت گرد چانه می کنیم. در حین کار مدام دست را چرب می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به شکل دایره باز می کنیم. سپس از مواد گوشتی یکی دو قاشق وسط خمیر قرار می دهیم. سپس خمیر را از اطراف می کشیم. طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی تا روی گوشت را بپوشاند اما در مرکز خمیر سوراخ کوچکی باقی بماند. کمی روی خمیر را با دست فشار می دهیم تا هوای بین خمیر و گوشت از سوراخ آن خارج شود. در یک تابه بزرگ روغن سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مرحله هفتم سپس سه عدد از پیراشکی ها را درون روغن قرار می دهیم. باید دقت کرد که همزمان نباید تعداد زیادی پیراشکی را با هم درون روغن گذاشت. حرارت را کم کرده و پیراشکی ها را سرخ می کنیم. وقتی پیراشکی ها قهوه ای طلایی شد، حرارت را کم می کنیم. مرحله هشتم و پیراشکی ها را برگردانده و حدود 4 الی 5 دقیقه دیگر نیز سرخ می کنیم. بعد از این که پیراشکی ها سرخ شد، از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. سپس پیراشکی ها را در کنار انواع سس و خامه ترش یا سس سیر سرو می کنیم.

پیراشکی یک غذای ساندویچی است که از یک خمیر و یک مایه گوشتی تهیه می شود. در این دستور، خمیر مایه گوشتی با هم پر شده و سرخ می شود. تفاوت این پیراشکی با پیراشکی های دیگر شکل ظاهر آن و میزان موادی است که داخل آن قرار می گیرد. همچنین قبل از سرخ کردن نیازی به پخت جدا گانه مواد گوشتی نیست و مواد با خود پیراشکی با هم طبخ می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم پیراشکی گوشت بلیاشی
ماست کفیر2 پیمانه
آردسه و نیم پیمانه
نمکنصف قاشق چای خوری
جوش شیرین1 قاشق چای خوری
روغن مایع4 قاشق سوپ خوری
مواد لازم فیلینگ
گوشت جرخ کرده1 کیلو
پیاز متوسط2 عدد
گشنیز تازه خرد شده2 قاشق سوپ خوری
نمکیک سوم قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش بلیاشی در ابتدای کار مواد فیلینگ را تهیه می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن ها را رنده می کنیم. آب آن را گرفته و به یک کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
گوشت و گشنیز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس حداقل یک ساعت و نیم در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. برای درست کردن خمیر، ماست و آرد و نمک و جوش شیرین را درون کاسه می ریزیم.
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
سپس با همزن مخلوط می کنیم. یا با دست ورز می دهیم. حدود 5 تا 7 دقیقه ورز می دهیم. سپس کم کم و یک قاشق یک قاشق روغن را اضافه کرده و ورز می دهیم تا روغن جذب شود. سپس قاشق بعد را اضافه می کنیم. تا جایی که روغن تمام شود.
مرحله چهارم
مجدد حدود 3 دقیقه با دستگاه یا با دست خمیر را ورز می دهیم. روی خمیر را با سلفون می پواشنیم و حدود 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم. سطح کار را کامل با روغن چرب می کنیم. خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم و آن را به 14 تکه تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
هر تکه را به صورت گرد چانه می کنیم. در حین کار مدام دست را چرب می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به شکل دایره باز می کنیم. سپس از مواد گوشتی یکی دو قاشق وسط خمیر قرار می دهیم. سپس خمیر را از اطراف می کشیم.
طرز تهیه پیراشکی گوشت بلیاشی
تا روی گوشت را بپوشاند اما در مرکز خمیر سوراخ کوچکی باقی بماند. کمی روی خمیر را با دست فشار می دهیم تا هوای بین خمیر و گوشت از سوراخ آن خارج شود. در یک تابه بزرگ روغن سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله هفتم
سپس سه عدد از پیراشکی ها را درون روغن قرار می دهیم. باید دقت کرد که همزمان نباید تعداد زیادی پیراشکی را با هم درون روغن گذاشت. حرارت را کم کرده و پیراشکی ها را سرخ می کنیم. وقتی پیراشکی ها قهوه ای طلایی شد، حرارت را کم می کنیم.
مرحله هشتم
و پیراشکی ها را برگردانده و حدود 4 الی 5 دقیقه دیگر نیز سرخ می کنیم. بعد از این که پیراشکی ها سرخ شد، از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. سپس پیراشکی ها را در کنار انواع سس و خامه ترش یا سس سیر سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/586228/طرز-تهیه-پیراشکی-گوشت-بلیاشی
بستن   چاپ