آریا بانو
طرز تهیه «کلوچه عربی» یک انتخاب خوش طعم و متفاوت
چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400 - 17:39:20
آریا بانو - غذالند / کلوچه عربی و یا کحک العید، یکی از انواع کلوچه‌های لذیذ و خوشمزه کشور‌های عربی است که در جنوب کشور نیز بسیار معروف و پرطرفدار است. مواد اصلی این کلوچه آرد سفید، شکر و مخلوط پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین می‌باشد که یک صبحانه و به خصوص میان وعده عالی و لذیذ را فراهم خواهد کرد. می‌توانید کلوچه عربی را به راحتی و با مواد در دسترس و ساده در منزل تهیه و طبخ کنید و به همراه چای سرو کنید. این کلوچه ترد و خوشمزه را می‌توانید با مخلوطی از مواد میانی مورد نظر خود مثل خرما، گردوی خرد شده و… نیز طبخ کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید. همچنین بر روی این کلوچه نیز می‌توانید کمی پودر قند، کنجد و… نیز ریخته و آن را تزئین کنید.
چی لازم داریم:
آرد سفید: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
روغن: نصف لیوان
آب: سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین: به مقدار لازم
چطور بپزیم:
ابتدا شکر را در آب حل کنید.
در یک ظرف جداگانه مواد آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین را ریخته و مخلوط کنید.
سپس روغن را اضافه و بعد مخلوط شکر را کم کم به مواد اضافه و هم بزنید.
مخلوط کلوچه را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سپس خمیر را بر روی سطح صاف که چرب کردید، پهن کرده و صاف کنید.
خمیر کلوچه را در اندازه‌های مورد نظر برش دهید و در سینی فر چرب شده بچینید.
فر را در دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
سپس کلوچه‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/586012/طرز-تهیه-«کلوچه-عربی»-یک-انتخاب-خوش-طعم-و-متفاوت
بستن   چاپ